Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

6 sfaturi să ajungeți împreună la orgasm

Se spune ca obtii placerea maxima in pat atunci cand si partenerul tau atinge orgasmul in acelasi timp cu tine. Acest lucru nu este deloc greu de realizat! Iata 6 sfaturi sa ajungeti impreuna la orgasm:

1. ATENTIE SPORITA ASUPRA CLITORISULUI
Stimularea clitorisului este esentiala daca doriti sa ajungeti deodata in culmea extazului. Acesta nu trebuie stimulat doar in faza preliminara a partidei ci si in timpul penetrarii, considera specialistii in sex. Femeile pot folosi un minivibrator in timpul actului sexual pentru accelerarea senzatiei de placere.

2. FOLOSITI LUBRIFIANT
50% dintre femei considera ca se poate ajunge mai repede la orgasm daca se foloseste lubfiriantul. Pentru barbati, opinia este la fel de valabila.

3. FOLOSITI-VA DEGETELE
Nu uitati ca atingerea placerii se poate face nu doar cu ajutorul organelor genitale. In timpul sexului oral, roaga-l sa te satisfaca cu ajutorul degetelor sale, in mod suav.

4. 2. Petreceţi mult timp “jucându-va”
Preludiul este intotdeauna bine-venit : cu cat mai lung cu atat mai bine! Sexologii spun ca aceasta „joaca” in dormitor va aduce satisfactii ambilor parteneri, astfel incat cresc sansele ca ei sa aiba orgasm in acelasi timp.

5. Femeia sta deasupra!

Profesorul doctor în sexologie Jessica O’Reilly spune ca ar fi bine ca, aproape de punctul culminant, femeia sa se aseze deasupra barbatului, astfel incat distanta dintre publisul lui si clitorisul ei sa fie mai mica, stimuland si acest punct erogen al femeii. In acelasi fel cei doi se asigura ca au orgasm in acelasi timp!

6. Nu va fortati!

Chiar daca va doriti mult sa atingeti punctul maxim in acelasi timp, nu va stresati prea mult cu acest gand, caci daca va fortati nu veti reusi decat sa stricati lucrurile. Lasati-va purtati de val!

1 Comment

1 Comment

  1. caftaliu adrian

    2016-03-03T10:32:37+02:00 at 2016-03-03T10:32:37+02:00

    Sotia mea nu mi accepta sexul oral dar precizez ca in 3 ani de casatorie mia acceptat de cateva iri acum de data asta nu mai vrea ce trebuie sa fac???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top