Connect with us

Revistateo.ro

6 probleme la care sexul poate fi răspunsul

Relatii

6 probleme la care sexul poate fi răspunsul

10 probleme la care sexul poate fi răspunsul:

1. Când nu poți adormi. De foarte multe ori sexul se numără printre remediile ideale pentru îndepărtarea insomniei. Dacă nu ești fanul ceaiurilor și al meditației, poți apela cu încredere la această activitatea plăcută.

CITEȘTE ȘI: MITURI SEXUALE DESPRE BĂRBAȚI

2. Atunci când vrei să treci peste o ceartă. Sexul nu este întotdeauna soluția cea mai bună atunci când te cerți cu partenerul dar, să recunoaștem, este cea mai plăcută rezolvare. Este foarte important să vorbești cu cel de lângă tine și să rezolvați problema prin comunicare, însă sexul de împăcare poate fi un plus senzațional.

3. Când vii foarte stresată de la birou și nu reușești să te deconectezi. Uneori ai nevoie de mai mult decât simpla odihnă pentru a te detașa complet de problemele de la birou. Ce poate fi mai potrivit decât o partidă de sex detensionantă?

4. Atunci când ai sărit peste antrenament. Nu ai avut timp să megi la sală? O partidă de sex cu iubitul tău va rezolva problema și te va ajuta să arzi caloriile în plus mai rapid și mai eficient decât credeai.

5. Când simți că ai nevoie de o pauză. Există momente de-a lungul unei zile în care pur și simplu simți nevoia să iei o pauză de la toate activitățile. Adaugă un plus de adrenalină zilei tale și optează pentru o partidă rapidă de sex cu iubitul tău.

6. Când ai optat pentru o tunsoare greșită. Da, orice femei a trecut prin asta măcar o dată. Ai plâns, ți-ai sunat prietenele, ai încercat să repari ceea ce nu poate fi reparat. Este momentul să treci peste și să îți amintești că iubitul tău te vede atrăgătoare și sexy chiar și așa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top