Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 motive pentru care femeile NU MAI AU CHEF DE SEX. Barbatii TREBUIE SA STIE ASTA!

Se spune ca pofta vine mancand insa atunci cand vine vorba de sex exista o serie de factori care trebuie luati in vedere. Descopera de ce isi pierd femeile apetitul: lucrurile pe care barbatii nu le iau niciodata in calcul!

6 motive pentru care femeile nu mai au chef de sex:

1. STRESUL

Stresul de la locul de munca poate afecta serios viata de cuplu. Daca necazurile de la serviciu sunt transportate in dormitor, femeile nu vor reusi sa le ofere atentia dorita de barbati iar activitatea sexuala poate fi intrerupta chiar cu o despartire.

2. FUMATUL

Acest lucru nu trebuie sa il stie doar barbatii ci si femeile. Fumatul scade capacitatea de concentrare in timpul actului sexual si intervine ca un paravan intre doi indragostiti.

CITESTE SI: Sex calitativ sau sex cantitativ? Ce alege fiecare zodie

CITESTE SI: 3 mituri despre sex pe care barbatii le cred si acum, chiar daca sunt FALSE

3. MEDICAMENTELE

Antidepresivele, contraceptivele sau calmantele duc la inhibarea dorintei sexuale. Cea mai eficienta metoda de a scapa de depresie este meditatia, urmata de o alimentatie sanatoasa si sport.

4. COLACEII

Cele 2-3 kilograme in plus le pot face foarte mare rau femeilor. Testosteronul este este transformat in estradiol de procesul ingrasarii, fiind hormonul care alimenteaza dorinta sexuala atat la femei cat si la reprezentantii sexului tare.

5. CONDITIA FIZICA A BARBATULUI\

Daca iubitul sufera modificari fizice de-a lungul unei relatii (face burta sau nu se mai epileaza, ori, dimpotriva, se epileaza) reprezentantele sexului frumos se vad nevoite sa refuze orice partida de amor.

CITESTE SI: 3 probleme genitale pe care le poți avea și tu după ce ai făcut sex

CITESTE SI: Horoscop sexual SEPTEMBRIE 2015

6. LIPSA IMAGINATIEI

Daca barbatul isi obisnuieste partenera mereu cu aceleasi pozitii sexuale si nu adauga niciun ingredient in ceea ce se petrece in dormitor, ea nu va mai fi atrasa deloc de ideea de a face sex, fiind super-plictisita.

Sursa foto: missionhusband.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top