Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care tenul le spune despre sanatatea ta

Sanatate

6 lucruri pe care tenul le spune despre sanatatea ta

Aspectul pielii fetei dezvaluie o serie de deficiente nutritive. O simpla observare in oglinda a tenului iti poate spune care sunt greselile pe care le faci si cu ce probleme de sanatate te confrunti.

6 lucruri pe care tenul le spune despre sanatatea ta

Semnele deficientei de vitamine si minerale din organism, ale nutrientilor esentiali unei bune functionari a organismului, se citeste prima oara pe chip. O atenta analizare a pielii fetei iti va spune care sunt problemele cu care organismul tau se confrunta.

1. DACA AI FATA PALIDA…

Inseamna ca iti lipseste vitamina B12. Lipsa acestei vitamine poate slabi organismul. Consuma peste, aliment care contine grasimi sanatoase.

2. DACA AI FATA USCATA…

In acest caz, iti lipseste vitamina B7. Tenul uscat poate fi cauzat de medicamentele luate fara prescriptie medicala sau de bacterii care distrug intestinele pe interior. Este recomandat sa consumi mai multe ciuperci, seminte de floarea-soarelui si oua, surse importante de vitamina B7.

3. DACA AI CEARCANE…

Inseamna ca e posibil sa lipseasca iodul din organismul tau. Daca cearcanele persista cateva ore bune dupa ce te-ai trezit, desi ai dormit suficient, e timpul sa incluzi in alimentatia ta legumele si pestele bogate in iod.

4. DACA AI BUZELE GALBUI…

Iti lipseste fierul din organism. Buzele palide si gingiile albe sunt doua dintre semnele deficientei de fier. Include mai mult spanac in dieta ta zilnica.

5. DACA AI FATA ALBA…

Este semn ca organismul tau sufera dupa vitamina B12. Include carne macra de vita in alimentatia ta daca vrei sa ai obrajii rosii si bucalati.

CITESTE SI: De unde stii ca ai deficienta de vitamina B12

6. DACA AI O ROSEATA INEXPLICABILA IN OBRAJI…

Corpului tau ii lipseste vitamina C. Lipsa acestei vitamine poate fi denuntata si de afte sau dureri musculare. Consuma citrice si suc de afine pentru insanatosire grabnica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top