Connect with us

Revistateo.ro

nastere

Stiri

6 lucruri pe care NIMENI nu ti le-a spus despre SEXUL DUPA NASTERE

Sentimentul de a aduce un copil pe lume este unic, iar schimbarile prin care trece o femeie merita toata aprecierea. Iata insa 6 lucruri pe care nimeni nu le spune (dar se petrec) ce au legatura cu sexul dupa nastere.

O nastere vine cu multe schimbari pentru o femeie si, chiar daca recuperarea fizica este completa, apar tot felul de intrebari despre amor. Iata 6 lucruri cu care orice femeie se confrunta dupa nastere.

1. Apetitul sexual poate sa scada foarte tare.

In momentul in care esti constient ca un sufletel depinde de tine non-stop nu vei mai avea timp sa te gandesti si la placerea pe care ti-o aduce o partida de amor alaturi de partener. Pana la urma, cu atatea lucruri pe cap, o mamica va alege sa se odihneasca decat sa petreaca o noapte fierbinte. Sunt unele situatii, ce-i drept mult mai rare, atunci cand apetitul sexual al unei femei creste uimitor. Bucuria ca a scapat de burtica si ca acum se poate bucura de un pahar de vin la cina o poate face sa-si invite sotul in dormitor pentru mai multe decat un simplu pupic pe frunte.

2. Dupa nastere o femeie este din nou fertila.

Chiar daca ciclul mestrual lipseste o perioada dupa nastere, poti ramane din nou insarcinata daca practici sexul neprotejat. Chiar daca tocmai ai nascut vei continua sa intri periodic in ovulatie, asa ca tine minte asta inainte sa stingi lumina.

3. Sotul te va considera atragatoare si acum, chiar daca tu nu te vezi asa.

Imediat dupa bucuria de a aduce un copil pe lume multe femei incep sa-si faca griji despre numarul de kilograme dobandit odata cu sarcina. In caz ca ai luat 15 kilograme in plus si abia ai reusit sa dai jos 5 nu te panica. Barbatul de langa tine cu siguranta te va vedea ca pe o zeita, cu atat mai mult cu cat nu a mai avut parte de ceva actiune de cel putin 3 luni.

CITESTE SI: Inima acestei fetite a incetat sa bata de 5 ori dupa nastere. Iata ce s-a intamplat dupa acest episod!

CITESTE SI: Aceste fetiţe gemene au avut cordoanele ombilicale legate. Iată ce s-a întâmplat după naştere!
4. Nu este nevoie sa mimezi.

Nu de putine ori femeile ajung sa mimeze placerea de a face sex si chiar orgasmul in sine. Nu te speria, caci dorinta sexuala apare pe parcurs, iar tu si partenerul tau trebuie sa pricepeti asta cat se poate de clar.

5. Avansurile partenerului te pot infuria.

Fara sa iti dai seama este posibil ca dupa nastere sa incingi unui scandal in momentul in care iti vei priva sotul de amorul de altadata. Nu spune nimeni ca trebuie sa mizezi pe puntul 4, insa ai grija cum comunici cu partenerul tau. „Pe bune??? Ti-am purtat copilul 9 luni si tu vrei sex acum?” nu este o expresie pe care sa o folosesti. Pana la urma amandoi ati pornit pe acest drum si amandoi trebuie sa mergeti mai departe.

6. Partenerul poate sa isi piarda apetitul sexual.

Greu de crezut, insa la fel cum si pe el il durea burta cand tu aveai dureri, partenerul tau poate avea acelasi soc postnatal ca si tine, iar asta poate sa dauneze apetitului sexual. La fel ca si in cazul proaspetei mamici, acest lucru nu dureaza prea mult, iar lucrurile vor reveni la normal in curand.

CITESTE SI: Uite ce semnificație au semnele din naștere și alunițele

CITESTE SI: Intrebari pe care ar trebui sa si le adreseze o viitoare mamica despre nasterea prematura!

Sursa foto getyourfittogether.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top