Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 trucuri pentru ca bronzul să dureze mai mult vara asta

5 trucuri pentru ca bronzul să dureze mai mult vara asta:

1. O BUNĂ EXFOLIERE
Nu poți începe să te bronzezi dacă nu ai pielea curată și exfoliată. Pentru ca pielea să capete culoarea ciocolatie în mod uniform, trebuie să recurgi la operațiunea de exfoliere. Eliminarea pielii moarte este o practică ce este bine să fie inclusă în rutina beauty, nu doar în sezonul de vară.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ MASCHEZI PETELE PIGMENTARE

2. DEPILAREA CU CEARĂ
Ceara face ca porii să se dilate, astfel încât aerosolul se impregnează în mod direct și uniform, evitând formarea de puncte negre. Depilarea cu ceară este recomandată celei cu alte produse, care nu înlătură uniform părul de la nivelul pielii.

3. SPUNE NU CLORULUI
Evită pe cât posibil să iei contact cu apa sărată cu clor, precum cea din piscinele comune de la ștranduri.

4. HIDRATARE INTENSIVĂ
În afară de hidratarea suprafeței pielii tale cu creme și uleiuri speciale, hidratează-ți și interiorul organismului consumând cât mai multă apă astfel încât să îți regenerezi celulele pe din interior.

5. ATENȚIE CUM TE ȘTERGI CU PROSOPUL
După o sesiune de stat la plajă, urmează dușul. Însă cea mai grea parte nu este cea în care îți speli pielea arsă de soare ci cea în care te ștergi cu prosopul. Având în vedere că vara asta este suficient de cald afară, nu insista prea mult cu prosopul asupra pielii atinse de razele soarelui ci tanponează cu grijă spatele și picioarele cu prosopul umed.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top