Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 trucuri de a reinventa cea mai folosită poziție sexuală

5 trucuri de a reinventa cea mai folosită poziție sexuală:

1. STAȚI CÂT MAI LIPIȚI UNUL DE CELĂLALT
Pentru ca presiunea să fie egală cu plăcerea, asigură-te că vă atingeți suav în timpul actului sexual și împinge cu forță zona pelvisului tău de corpul iubitului. În acest fel se va exercita mai multă presiune asupra clitorisului, ceea ce înseamnă plăcere garantată.

CITEȘTE ȘI: TEST – AFLĂ CULOAREA DESTINULUI TĂU

2. FLEXIONEAZĂ-ȚI GENUNCHII
Pentru a crea presiune mai mare, poți recurge la flexionarea genunchilor. Poți să îți ridici genunchii până la pieptul său, astfel încât senzația de plăcere să accelereze în momentul contactului propriu-zis.

3. RIDICĂ-ȚI PICIOARELE PESTE UMERII LUI
Oferă-i încrederea de care are nevoie partenerului tău și reinventează în permanență această poziție sexuală des utilizată. Ridică-ți picioarele peste umerii lui pentru a ajunge mai repede la climax. Cu acest artificiu vei contribui la sănătatea picioarelor tale și la un moment unic petrecut cu iubitul tău.

4. APROPIE-ȚI PICIOARELE!
Chiar dacă pare complicat, închide picioarele și lasă totul în seamă partenerului tău sexual. Ține pe tot parcursul actului sexual picioarele închise pentru că în acest fel plăcerea va atinge cote maxime.

5. PUTEȚI FOLOSI AJUTOARE
Nu este o rușine să utilizați jucării sexuale în timpul actului sexual. De asemenea, puteți să folosiți pentru o penetrare mai puțin dureroasă uleiuri esențiale sau lubrifianți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top