Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 Tipuri de persoana pe care sa le eviti ca sa fii FERICITA

In viata fiecaruia vor veni si pleca diverse persoane cu personalitati diferite. Trebui sa stii de ce fel de oameni sa te feresti sau cel putin, sa incerci sa petreci cat mai putin timp cu ei. Iata cele 5 Tipuri de persoane pe care sa le eviti ca sa fii FERICITA.

Iata cele 5 Tipuri de persoane pe care sa le eviti ca sa fii FERICITA!

1. Regina dramei
Unele femei adora sa fie in centru atentiei, dar acest lucru are si aspecte negative. Nu te lasa atrasa de astfel de persoane, deoarece vei fi inconjurata de scandal si drama, iar viata ta ar putea deveni cu usurinta tinta multor neintelegeri inutile.

2. Vesnic nemultumita
Unii oameni sunt imposibil de multumit, orice ai face. Tocmai de asta nu ai nevoie de asa ceva in viata ta. Decat sa te dai peste cap pentru o persoana care oricum te va critica si nu va fi recunoscatoare pentru tot ceea ce faci, mai bine te lipsesti de asa ceva. Inconjoara-te de oameni care te apreciaza si sunt multumiti de ceea ce faci pentru ei.

CITESTE SI: 3 tipuri de femei CAPCANA. DOAR ASA le recunosti!

CITESTE SI: 5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații

3. Incapatanata care vrea sa te schimbe
Este mai bine sa nu fii respectata pentru ceea ce esti, decat sa fii respectata pentru ceva ce pretinzi ca esti. Fii tu insati indiferent de ce spun oamenii din jurul tau si nu te schimba pentru nimeni. Bineinteles, schimbari vor interveni, dar lasa-le sa vina de la maturizare, trecerea timpului, nu de la vorbele cuiva care incearca sa te schimbe.

5 Tipuri de persoane pe care sa le eviti ca sa fii FERICITA

4. Prietena care nu iarta usor
In orice prietenie exista suisuri si coborasuri, iar cineva este vinovat, prin urmare, trebuie sa isi ceara iertare. Dar daca tot timpul tu esti cea care vine cu scuzele, iar acestea sunt acceptate destul de greu, exista o problema! Nu trebuie sa te injosesti in fata nimanui, mai ales in fata unui prieten.

5. Persoana care manipuleaza
O prietenie cu astfel de persoane este nociva, deoarece nu esti decat un pion in planul lor. Nu tin la tine cu adevarat, iar tu esti buna momentan, pana ce acestia isi duc la bun sfarsit scopul. Meriti mai mult decat atat! Fii curajoasa si incheie orice relatie cu o astfel de persoana.

Ce zici despre cele 5 tipuri de persoane pe care sa le eviti ca sa fii fericita? Ce alte tipuri de persoane crezi ca ar trebui evitate? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. Stratulat Elena

    2015-12-17T20:48:15+02:00 at 2015-12-17T20:48:15+02:00

    Ce se intampla cand ” prietena” este sotul? Ce e de facut?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top