Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri care te vor face fericită

Life

5 lucruri care te vor face fericită

Conform specialiștilor ce au realizat diferite studii, sunt unele lucruri care te vor face fericită. Nu trebuie să uiți că fericirea ta depinde în primul rând de tine. Sunt cinci lucruri pe care le poți face și tu în fiecare zi astfel încât să fie totul bine. Așadar, să vedem care sut cele 5 lucruri care pot aduce oricui fericirea.

Cele 5 lucruri care te vor face fericită

1. Ceaiul verde te poate ajuta. S-au făcut studii în urma cărora s-a ajuns la concluzia că ceaiul verde îi face fericiți pe oameni. Cum? De ce? Ei bine, explicația este una simplă. Se pare că oamenii care beau cel puțin două căni de ceai verde pe zi au șanse mult mai mici de a suferi de depresie. La polul opus se află oamenii care consumă rar acest tip de ceai sau deloc. Aminoacizii pe care îi conține ceaiul verde ajută la stimularea secreției de serotonină. Și, astfel, apare starea de bine.

2. Alimentația sănătoasă ajută. Fructele și legumele proaspete, precum și cerealele integrale și peștele și orice alt aliment sănătos ajută. Depresiile și schimbările de dispoziție nu sunt probleme pe care le întâmpină oamenii cu o alimentație sănătoasă.

CITEȘTE ȘI: 5 Tipuri de persoana pe care sa le eviti ca sa fii FERICITA

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Sufera de anemia Diamond-Blackfan, insa asta nu o impiedica sa fie fericita

3. Plimbările sunt și ele utile. Se crede că o plimbare de 20 de minute într-un ritm alert te va ajuta. Asta datorită endorfinelor eliberate. Starea ta de bine se va prelungi cu 12 ore.

4. Ai grijă la nivelul fierului din organism! Femeile care suferă de sindromul premenopauzei trebuie să fie atente la alimentație și să asigure organsmului o mai bună absorție a fierului.

5. Fă o listă la sfârșitul zilei. Notează acolo trei lucruri care te-au făcut fericită. Află astfel ce activități ți-au schimbat dispoziia. Vei afla și care a fost aportul tău în desfășurarea acelor evenimente. În felul acesta vei vedea că începi să deții controlul asupra unor lucruri din viața ta. Sunt multe eprsoane care susțin că cea mai bună parte a zilei o reprezintă momentele petrecute seara alături de familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top