Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 tehnici sacre prin care poți contacta DIVINITATEA

Din experiențele anumitor persoane aflăm că au fost în Rai, că au văzut îngeri sau că au stat de vorbă cu Dumnezeu. Cum putem trăi și noi astfel de experiențe așa zise paranormale? Vezi mai jos câteva tehnici funcționale, considerate sacre în culturile și religiile din întreaga lume, prin care poți contacta divinitatea.

1. MEDITAȚIA PE ÎNTUNERIC

Meditația este acea stare în care omul se întâlnește cu propria lui conștiință, în cea mai adâncă profunzime. Se spune că dacă te lipsești de orice sursă de lumină și stai în poziție de yoga, la un moment dat vei vedea crâmpeie de lumină ce vor apărea de nicăieri. Este de fapt propria ta conștiință care tocmai s-a conectat la Divinitate, iar Divinitata nu poate fi decât lumină!

CITEȘTE ȘI: 4 ETAPE ESENȚIALE PENTRU A-ȚI ECHILIBRA KARMA

2. CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ, ÎN MEMORIA LUI MOISE

Multe dintre persoanele care spun că l-au găsit sau descoperit pe Dumnezeu au pornit la drumul mare cu un rucsac în spate și multă curiozitate. Pe drum, au îndurat foamea, gerul, căldurile tropicale, oamenii ostili, dar au învățat cele mai frumoase lecții despre viață: iubirea, răbdarea, iertarea – cele trei elemente necesare prin care iei contactul cu Divinitatea.

3. DACĂ AI O BOALĂ GRAVĂ, CREEAZĂ CEVA

Energia creatoare este cea zămislită din dragoste, iar Dumnezeu nu dorește de la noi decât să vadă dorința de a face ceva din multă iubire. Nu te plânge de soarta ta crudă sau de boala care te-a lovit ci concentrează-te să faci lucruri frumoase pentru tine și cei din jur. Această tehnică sacră trebuie să fie un mod de viață, de fapt. Așa cum Iisus spune să întorci și celălalt obraz dușmanului care vrea să te pălmuiască, crede în dragoste și în puterea creatoare a sufletului tău.

4. IARTĂ ÎNAINTE DE A ȚI SE FACE RĂU

Atunci când te rogi sau te gândești la situațiile dificile prin care treci, nominalizează pe toată lumea pe care vrei să ierți, fără ca aceștia să îți facă ceva. Iartă-i dinainte să te dezamăgească: aceasta este dovada supremă de iubire și de înțelepciune la care poți ajunge numai avându-l pe Dumnezeu în suflet.

5. JERTFĂ PENTRU DIVINITATE

Dă foc unui obiect drag, care te-a însoțit în ultima vreme peste tot: o amuletă, o brățară, o cămașă norocoasă etc. Aceasta este jertfa pe care i-o oferi divinității, cerându-i să îți multiplice norocul prin alte obiecte pe care le vei avea în viitor. Pune tămâie și ulei de lavandă peste ”norocul” ars (adică peste cenușă) și fă-ți semnul Sfintei Cruci de trei ori. Se spune că uleiul de lavandă și tămâia au rolul de a curăța mediul în care trăiești de energiile negative, făcând mesagerii Divinității (îngerii) să se manifeste.

Sursa foto: allgodwallpapers.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top