Connect with us

Revistateo.ro

5 soluţii pentru ochii umflaţi. Aceste ingrediente chiar funcţionează!

Stiri

5 soluţii pentru ochii umflaţi. Aceste ingrediente chiar funcţionează!

Dacă te trezeşti dimineaţa cu ochii umflaţi, s-ar putea să ai nevoie de următoarele remedii care funcţionează instant!

1. Compresele reci. Sună clişeic, însă acest remediu este unul dintre cele mai bune. Exact cum tartezi o umflătură sau un traumatism cu o pungă de gheaţă, poţi elimina şi inflamaţia ochilor cu o compresăr ece. Nu este indicat să aplici gheaţă în zona ochilor dacă nu ai suferit un traumatism grav, însă o pânză curată înmuiată în apă va face minuni. Las-o pe ochi timp de 5 minute şi vei vedea diferenţa!

CITEŞTE ŞI: DE CE AI OCHII ROŞII CÂND IEŞI DIN PISCINĂ. DESCOPERIREA CARE TE VA SPERIA

2. Serul pentru zona ochilor. Acest produs nu luptă doar împotriva ridurilor, ci previne şi imflamaţiile din zona ochilor. Foloseşte-l în fiecare seară înainte de culrare şi nu vei fi dezamăgită. Optează pentru un produs care se mulează pe nevoile pielii tale, pentru a te asigura că beneficiezi de toate proprietăţile sale.

3. Pliculeţele de ceai. Ceaiul este foarte eficient. Alege un sortiment calmant, precum ceaiul de muşeţel sau gălbenele. Introdu plicul în apă caldă pentru a activa toate proprietăţile plantei şi api ţine-l pe ochi timp de 15 minute. Dacă vrei rezultate sigure, alege să foloseşti muşeţel organic, mărunţit, pe care să îl pui într-un tifon curat. Înmoaie apoi tifonul în apă, aşa cum ai face şi cu pliculeţul de ceai din comerţ.

4. Vaselina. De multe ori deshidratarea este motivul pentru care ochii tăi sunt inflamaţi în fiecare dimineaţă. Vaselina hrăneşte pielea în profunzime şi te ajută să menţii un echilibru în ceea ce priveşte hidratarea. Nu suporţi vaselina? Foloseşte o cremă grasă! Aplic-o în fiecare seară!

5. Acidul hialuronic. De multe ori ochii umflaţi au cauze genetice şi nu există remediu în acest sens. singura variantă este să optezi pentru acidul hialuronic, care poate rezolva această problemă. Medicul este singurul care îţi poate oferi detaliile necesare.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top