Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 sfaturi vestimentare pentru miresele care fac nuntă de zi

Dacă te vei căsători ziua (incluzând aici și petrecerea), există anumite lucruri pe care trebuie să le respecți privind rochia ta de mireasă și aspectul tău vestimentar, în general. Aceste reguli sunt valabile, evident, pentru orice mireasă, indiferent de vârstă și greutate.

Înainte de toate, dacă ai de gând să faci nuntă de zi, trebuie să te asiguri că vei străluci prin eleganță și simplitate, iar prin asta nu se înțelege alegerea unei ținute monotone. Cel mai mult contează, de fapt, felul în care porți hainele:

CITEȘTE ȘI: DE CE TE REFUZĂ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
1. STILUL
Poți alege un look rural, simplu, inovator. Combină elementele tradiționale cu rochia ta simplă de mireasă (poți alege cercei cu motive rurale pe care să îi asortezi la albul imaculat al rochiei tale).

2. ȚESĂTURĂ DE MĂTASE
Dacă nu vrei să dai greș deloc cu rochia și materialul din care este făcut, mătasea te va salva în orice situație. Textura fină la atingere și proprietatea mătasei de a reține căldura la suprafață (mai ales dacă nunta va avea loc pe timp de caniculă) sunt două argumente de luat în seamă atunci când te îmbraci în rochie de mireasă.

3. ROCHIE LUNGĂ, DUPĂ CORP
Ai putea încerca o rochie mulată de mireasă, dar să te asiguri înainte că nu va mai purta cineva un astfel de model la nunta ta, pentru ca mesenii să nu confunde miresele.

4. VOALUL MIRESEI, FOARTE LUNG
Dacă ai o rochie simplă, alege un voal lung, până la podea. Dacă rochia ta este mai accesorizată și destul de voluminoasă, renunță la voal și folosește o coroniță de flori pentru coafura ta.

5. FĂRĂ ACCESORII
Nu uita că ești mireasă, nu pom de Crăciun. Cu un voal frumos sau niște flori așezate în cocul tău ori în părul lăsat cât mai natural (depinde de rochia aleasă) nu mai ai nevoie de perle, lănțișoare imense sau alte brățări. Nu uita că ai deja un inel pe deget.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top