Connect with us

Revistateo.ro

semne

Cuplu

5 semne ca nu il mai iubesti

Erai indragostita pana peste cap, dar parca acum scartaie ceva? Este normal ca relatia sa nu mai fie ca la inceput, insa cateva semne iti spun clar ca nu il mai iubesti.

CITESTE SI: 9 tipuri de cuplu si provocarile lor in iubire. Tu in care te incadrezi?

Chiar daca va intelegeti bine, parca nu mai ai aceiasi fiori. Nu mai esti nerabdatoare sa il vezi si timpul petrecut impreuna nu mai are acelasi farmec. Este bine sa analizezi putin situatia si sa iti dai seama daca este vorba doar de monotonie sau chiar nu mai ai sentimente pentru partenerul tau. Iata cateva semne care iti arata ca nu il mai iubesti:

1. Te enerveaza tot ce face

Gesturile pe care mult timp nu le-ai observat sau poate chiar cele care iti faceau placere sunt acum extrem de deranjante. Alinturile pe care ti le adreseaza ti se par copilaresti, iar modul in care isi petrece el timpul liber te scoate din sarite. Este clar ca sentimentele tale pentru el nu mai sunt aceleasi. Incearca sa ii spui ce te supara, poate rezolvati impreuna problemele.

2. Nu iti mai place cum arata

Te intrebi cateodata ce ai vazut la persoana de langa tine? Ii critici des alegerile vestimentare, parca s-a mai ingrasat si nici nu se mai ingrijeste atat de mult. Ti se pare tie sau este real?

3. Planurile tale nu il includ pe partener

Ai anumite dorinte pe care vrei sa le indeplinesti, dar el nu are loc in planurile tale? Este unul dinte semnele care trebuie sa iti traga un semnal de alarma: oare il mai iubesti si vrei un viitor alaturi de el?

4. Timpul petrecut impreuna nu iti mai face placere

Faceti aceleasi lucruri ca la inceputul relatiei, dar acum nu ti se mai par atat se senzationale? Poate este doar o doza mica de plictiseala, care se poate remedia cu cateva schimbari in activitatile voastre zilnice. Totusi, daca preferi sa petreci timpul liber doar cu altcineva, este posibil sa nu doresti sa mai fii impreuna cu partenerul tau.

5. Nu mai esti geloasa

Inainte nu suportai sa vezi o alta persoana privindu-l, iar acum esti foarte relaxata la gandul ca te-ar putea insela? Fie ai foarte mare incredere in el, fie nu il mai iubesti. Gandeste-te bine, acestea sunt niste semne, dar raspunsul este la tine.

CITESTE SI: Pune punct relației tale dacă se întamplă aceste lucruri

Discuta si cu partenerul de viata despre aceasta problema si vezi daca iti impartaseste sentimentele. Amandoi puteti hotari sa mergeti mai departe, impreuna sau separat.

Sursa foto: afemininefeast.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top