Connect with us

Revistateo.ro

5 semne că ești alergică la mâncare și nu știai

Sanatate

5 semne că ești alergică la mâncare și nu știai

Anumite alimente îți provoacă adevărate bătăi de cap, greață, chiar indigestie și favorizează apariția mai multor bacterii și viruși în organismul tău. Alergia la anumite alimente apare atunci când începi să te comporți anormal decât ar trebui după ce te-ai hrănit.

Și anume, anumite alimente provoacă stări de somnolență, când începi să caști și te simți mereu obosită. Deseori, aceste alimente provoacă la câteva minute sau ore după consum stări de anxietate și episoade depresive. Însă acesta nu este singurul semn că ești sensibilă/alergică la anumite alimente.

STĂRI DE OBOSEALĂ ȘI CĂSCAT
Aceste stări de oboseală combinate cu anxietatea și depresia pot fi cauzate de hipoglicemia reactiva, adica zahărul din sânge oscilează periculos de instabil.

DURERI DE CAP ȘI MIGRENE CRONICE
Este un alt semn că nivelul de zahăr din sânge oscilează drastic. Există anumite alimente care sunt cunoscute ca declanșatoare de dureri severe de cap precum ciocolata sau chipsurile (din cauza monoglutamtului de sodiu).

RÂGÂIELI, GAZE ȘI BALONĂRI
Acestea pot fi cauzat de sensibilitatea la gluten, intoleranța la lactoză sau fructuoză sau dezvoltarea peste normal a florei intestinale din intestinul mic.

CONSTIPATIE CRONICĂ
Constipatia cronică este adesea provocată de boala Lyme, boală ce afectează tractul gastrointestinal. Lipsa de magneziu este cauza acestor probleme digestive.

DURERI MUSCULARE ȘI ARTICULARE
Inflamațiile din corp sunt sporite de deficitul de zinc. Încearcă să elimini din dieta ta pentru o perioadă, pentru a testa dacă se ameliorează durerile articulare, cartofii, roșiile, vinetele și ardeii – solanaceele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top