Connect with us

Revistateo.ro

5 semne că e timpul să renunţi la el

Cuplu

5 semne că e timpul să renunţi la el

5 semne că e timpul să renunţi la el:

Nu mai eşti fericită. Îţi aminteşti de lucrurile mărunte, pe care le făceaţi împreună şi care vă făceau cei mai fericiţi din lume? Când a fost ultima oară când ai trăit acel sentiment de bucurie deplină? În cazul în care ai încercat să retrăieşti acele vremuri şi nu s-a mai putut, este cazul să-ţi găseşti fericirea în altă parte.

CITEŞTE ŞI: 5 motive pentru care nu vrea o relație cu tine

Te-ai ancorat în trecut. Atunci când prezentul nu mai are nimic de oferit, multe persoane ajung să stea într-o relaţie doar de dragul trecutului, de ceea ce a fost. Nu uita că viitorul este cel care contează, iar dacă acolo nu te mai vezi împreună cu partenerul de viaţă, este timpul să-ţi construieşti unul nou, cu altcineva.

A intervenit monotonia. În trecut nu vă lipsea imaginaţia şi reuşeaţi în fiecare zi să faceţi ceva diferit, care vă oferea o anumită satisfacţie. De la o vreme, însă, lucrurile au început să devină din ce în ce mai banale. Cea mai întâlnită scuză este jobul, însă nu uitaţi că puteţi face ceva deosebit şi în puţinul timp liber. Dacă tot ce vă leagă este casa, în care vă vedeţi tot mai rar, ar fi bine să vă reorientaţi.

Nu te mai respectă. În orice relaţie, repectul faţă de partener este esenţial. Atunci când iubeşti cu adevărat pe cineva trebuie să faci în aşa fel încât persoana de lângă tine să nu se considere inferioară. În caz contrar, nu are rost să mergeţi mai departe, pentru că vei ajunge să te simţi ca o servitoare în propria locuinţă.

Trăieşti cu gândul că se va sfârşi. În timp ce unul se gândeşte cum să fie mai bine pentru amândoi, celălalt trăieşte doar pentru el, fără a arăta vreun interes faţă de relaţia de cuplu. Fie depuneţi amândoi efort pentru o viaţă fericită împreună, fie renunţaţi şi la puţinul care v-a mai rămas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top