Connect with us

Revistateo.ro

5 probleme care apar când stai deasupra

Cuplu

5 probleme care apar când stai deasupra

5 probleme care apar când stai deasupra:

Oboseşti repede. Lipsa mersului la sală se răsfrânge şi asupra activităţii din dormitor? Nicio problemă, căci nu sunteţi contracronometru. Poţi face o mică pauză pentru a fi răsplătită de partener cu câteva sărutări, sau poţi pur şi simplu să-ţi apleci trunchiul spre iubitul tău şi mişcă-ţi doar posteriorul. Astfel, poţi profita pentru a-l săruta pe gât, sau pentru a-i şopti cât de ascultător este.

CITEŞTE ŞI: Ce pozitie sexuala ti se potriveste in functie de zodie

Ai complexe legate de abdomen. Nimeni nu este perfect, iar partenerul te place aşa cum eşti, altfel nu aţi mai fi ajuns în pat. Dacă nu reuşeşti să te mobilizezi şi să-l priveşti în ochi, încearcă să stai tot deasupra, dar cu spatele. Tu te vei bucura ce aceeaşi senzaţie, iar el va avea parte de o privelişte wow.

Partenerul este prea dotat. Eşti o norocoasă, ar spune alte femei, aşa că profită de dimensiunile ieşite din comun ale partenerului şi foloseşte lubrifiant din belşug. Aşează-te deasupra, căci astfel te vei simţi cel mai confortabil şi nu forţa penetrarea. Lasă lucrurile să meargă de la sine şi vei avea parte de o partidă reuşită.

Iubitul este mai slab decât tine. Dacă greutatea ta o depăşeşte pe a lui şi nu vrei să-l striveşti, poţi încerca să stai deasupra, sprijinită cu un picior de podea. Te poţi bucura acum de o poziţie în plus, care te va duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Nu ştii cum să te mişti. Din start, trebuie să înveţi că timiditatea nu are ce căuta în dormitor. Încearcă să te foloseşti de diferite jocuri pentru a experimenta şi a vedea ce-ţi place şi ce preferă partenerul tău. Sigur ai memorat alfabetul de mică. Recită toate literele în timp ce te mişti în forma lor. Cu siguranţă va fi un joc erotic ce te va duce la orgasm până la litera Z.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top