Connect with us

Revistateo.ro

5 ponturi pentru a avea o viaţă mai frumoasă

Stiri

5 ponturi pentru a avea o viaţă mai frumoasă

5 ponturi pentru a avea o viaţă mai frumoasă:

1. Reglează temperatura. Ce legătura are asta cu fericirea? Se pare că o serie de cercetători au descoperit cum starea de spirit a oamenilor este strict proporţională cu gradele Celsius. Conform studiilor, fericirea maximă o atingem atunci când în încăpere sunt fix 25 de grade, aşa că poţi seta de pe acum căldura în locuinţă ori la serviciu şi vei vedea cum starea de bine nu te va mai părăsi.

CITEŞTE ŞI: Vârstele fericirii, după zodie

2. Fericirea se moşteneşte. La fel de incredibil ca prima afirmaţie, sentimentul de fericire face parte din moştenirea genetică. Drept urmare, dacă te tragi dintr-o familie optimistă, şansele de a deveni şi tu mai fericit sunt mai mari faţă de persoanele ce provin din strămoşi trişti ori morocănoşi. Dacă nu ai parte de un astfel de material genetic, încearcă să cauţi un partener care se bucură din plin de această genă.

3. Caută-ţi un partener sexy. Cu cât mai frumos, cu atât mai bine. Cine nu ar fi cu zâmbetul pe buze să vadă tot timpul la braţ o femeie frumoasă, ori în cazul doamnelor, un bărbat arătos? Până la urmă, ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place!

4. Înconjoară-te de flori cu miros frumos. Potrivit unui alt studiu, parfumul florilor va declanşa în creier o glandă numită „glanda fericirii”. Aceasta te va face să uiţi de stres şi de problemele cotidiene şi-ţi va da o senzaţie de bine, la fel ca cea în care eşti înconjurat de un câmp imens cu flori.

5. Poartă haine viu colorate. Cei care au studiat fenomenul fericirii au ajuns la concluzia că haina îl face pe om…vesel. Tot ce trebuie să faci este să laşi deoparte sobrietatea negrului şi să te axezi pe vestimentaţia în nuanţe cât mai colorate, cum sunt cele de galben, roşu, verde sau roz. Vei vedea cum viaţa va căpăta culoare şi la propriu, dar şi la figurat.

1 Comment

1 Comment

  1. A.M.

    2015-03-21T16:32:51+02:00 at 2015-03-21T16:32:51+02:00

    Ar fi prea simplu. Nu cred ca doar de atat avem nevoie ca sa fim fericiti !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top