Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 perechi de alimente pe care NU AI VOIE SA LE COMBINI NICIODATA! Iata de ce!

Excesele digestive nu consta doar in a consuma multe alimente care dauneaza organismului tau. Este suficient sa cuplezi doar doua alimente diferite pentru ca sanatatea ta sa fie periclitata.

5 perechi de alimente pe care nu ai voie sa le combini:

1. SPANAC + BRANZA

Spanacul este una dintre legumele verzi cele mai bogate in oxalati, substanta care reduce drastic absorbtia calciului, prezent, in acest caz, in branza. In plus, calciul din branza intra in batalie directa cu fierul din spanac limitand la maxim absorbtia mineralelor esentiale organismului tau.

CITESTE SI: O SPUN CERCETATORII: Spanacul scade pofta de mancare si este bun in dietele de slabire

CITESTE SI: Nutriţioniştii avertizează: Citeşte asta înainte să mănânci ROŞII CU BRÂNZĂ

2. SMANTANA + ZAHAR

Daca iti place sa indulcesti smantana, esti in pericol! Aceasta combinatie duce la nasterea carbohidratilor nesanatosi. Acest cuplu ce poate fi delicios la gust te ingrasa mai mult decat o savarina.

3. CHIPSURI + SUC

Sulfatii prezenti in chipsurile cu paprika, de pilda, intra in coliziune calorica cu acizii din sucurile colorate. Nici varianta consumarii acestora cu sucuri naturale nu este o idee tocmai buna. Iti pacaleste organismul care va cere tot mai mult zahar.

CITESTE SI: Tratament antifumat si alte doua leacuri inedite cu LAPTE DE CAPRA

CITESTE SI: Iată ce efecte secundare poate avea laptele de soia

4. SFECLA + SOIA

Daca vrei sa inlocuiesti carnea cu preparatele din soia si iti vine pofta de o garnitura cu orez si, eventual, sfecla rosie, nu e bine ce faci. E aceeasi poveste ca la spanac si branza: calciul si fierul nu fac casa buna impreuna, la o singura masa.

5. LINTE + LAPTE

Piure-ul de linte stins cu lapte este o solutie nefericita pentru corpul tau. Calciul din lapte reduce asimilarea de catre organism a fierului din linte. Este una dintre cele mai nerecomandate perechi de alimente. Daca intr-adevar nu poti rezista fara sa le consumi pe amandoua, ia-le pe rand.

Sursa foto: quo.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top