Connect with us

Revistateo.ro

5 obstacole care impiedica dormitul impreuna

Stiri

5 obstacole care impiedica dormitul impreuna

Dormitul impreuna (si nu sexul!) este considerata de consilierii matrimoniali drept cea mai mare provocare pentru toate cuplurile. Iata 5 piedici care va indeparteaza unul de celalalt in dormitor.

Una dintre conditiile pentru dezvoltarea sanatoasa a fizicului si a psihicului este odihna. Atunci cand esti singura, lucrurile sunt simple: te culci cand vrei, in ce pozitie vrei si nu trebuie sa tii cont de nimic altceva decat de dorintele tale. Cand in viata ta apare o persoana pe care o iubesti, trebuie sa tii cont de o serie de lucruri.

1. Sforaitul

Dormitul impreuna poate fi anulat din cauza sunetelor suieratoare pe care tu sau el le scoateti in timpul somnului. Daca unul dintre voi sforaie cam mult si cam urat, oferiti-va sprijin reciproc si convingeti-va sa mergeti la medic.

TEST ONLINE. Cine canta la voi in dormitor: Cocosul sau gaina?

Cheia unui cuplu fericit nu se gaseste in dormitor. Iata care sunt pasii spre o relatie de durata

2. Cearta pe plapuma

E cea mai copilareasca cearta si cel mai infantil motiv de separare in pat, insa solutia este la indemana voastra: cumparati o patura sau o plapuma mai mare, ce Dumnezeu!

3. Miscarile imprevizibile din pat

Partenerul tau se misca non-stop? Nu ai stare nici tu in timpul somnului? Daca va foiti foarte mult amandoi, este clar ca a dormi impreuna semnifica un efort urias.

4. Orarul diferit

Fiecare poate avea un orar diferit de munca sau si-a resetat ceasul biologic astfel incat poate functiona la parametri excelenti noaptea mai degraba decat ziua. Ce te faci cand iubitul tau are chef sa citeasca in toiul noptii, tocmai atunci cand tu te bagi in pat si nu suporti lumina aprinsa si niciun fel de zgomot?

5. Stresul

Stresul este probabil motivul cel mai serios care apare intre voi. Este ca un zid care poate duce la racirea relatiei in orice secunda. Evitati pe cat posibil sa va culcati nervosi unul pe celalalt. Descarcati-va inainte de a dormi si spuneti-va tot ce credeti unul despre celalalt pentru a avea un somn linistit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top