Connect with us

Revistateo.ro

5 obiceiuri proaste care te imbatranesc

Stiri

5 obiceiuri proaste care te imbatranesc

Ai doar 20 de ani si faci ceva, dar nu stii ce, care te imbatraneste mult prea devreme? Arati la 30 de ani ca la 45? Iata care sunt cateva obiceiuri proaste cele mai frecvente printre femei care le aduc imbatranirea.

1. MANANCI MULT DULCE
Zaharul in exces deterioreaza celulele, acestea isi pierd elasticitatea. Efectul direct al pierderii elasticitatii este aparitia ridurilor, primul semn al imbatranirii. Apoi se instaleaza cearcanele negre sub ochi si celulita pe coapse.

CITESTE SICUM SA SCAPI DE RIDURILE DE PE FRUNTE

2. DORMI FOARTE PUTIN
Nu e o legenda sfatul acela potrivit caruia trebuie sa dormim cel putin 8 ore pe noapte. Durata de viata este direct proportionala cu orele de somn. Dormi mai putin, traiesti mai putin. Oboseala iti schimonoseste fata si iti chinuie celulele.

3. AI O VIATA SEDENTARA
Chiar daca lucrezi la birou, in timpul liber esti obligata sa alergi, sa te plimbi, pentru a-i spune corpului ca iti pasa de el. Iti poti lua un abonament la sala unde sa mergi de trei ori pe saptamana dupa terminarea serviciului.

4. TE MACHIEZI PREA MULT
Fond de ten in exces, tus negru la ochi, ruj peste ruj peste balsam de buze, rimel… Toate acestea iti distrug pielea fetei si te imbatranesc. Un machiaj aplicat in fiecare zi iti incarca tenul prea mult, aparand astfel punctele negre si ridurile premature.

5. NU FOLOSESTI CREMA PENTRU OCHI
Ridurile nu pot fi eliminate asa usor, dar pot fi estompate sau prevenite. Folosind o crema pe care sa o aplici in jurul ochilor iti vei da mai multi ani de tinerete.

Aceste obiceiuri proaste le poti rezolva incepand chiar de maine. Dormi mai mult, hidrateaza-te si lasa-ti pielea sa respire, fa mai multa miscare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top