Connect with us

Revistateo.ro

5 motive pentru care femeile ajung în patul altui bărbat

Stiri

5 motive pentru care femeile ajung în patul altui bărbat

Stima de sine. Poate că pare un lucru de necrezut, însă unele femei ajung să fie mai încrezătoare în forțele proprii dacă fac sex spontan, cu necunoscuți chiar. Faptul că nimeni nu poate face față farmecului lor le dă o stare de siguranță, astfel că nu se jenează să calce strâmb.

Lipsa de sex. Dacă la începutul relației sexul era minunat și, mai ales de nelipsit, acesta a ajuns să devină o activitate banală și uneori chiar îngrozitoare. Nici nu este de mirare, deci, că femeile se vor îndrepta către un nou iubit, mult mai atrăgător și misterios.

CITEȘTE ȘI: 4 femei cu care bărbații nu vor face sex, dacă le văd online
Nu sunt făcute pentru o relație. La fel cum unii bărbați nu reușesc să așeze la casa lor, așa sunt și unele femei. De ce să stea toată viața alături de un singur partener, când pot experimenta după bunul plac, fără să fie nevoie să spele haine sau să facă mâncare ori curățenie.

Dorința de a se răzbuna. Poți să-ți petreci toată viața încercând să-ți convingi partenera că nu ai înșelat-o. Pentru că merge pe principiul „instinctului feminin, care nu a dezamăgit-o niciodată”, aceasta va crede că ai fost infidel, motiv pentru care este îndreptățită să înșele și ea.

Se simte neglijată. Știm că orice femeie merită respectul cuvenit, însă unele doamne au nevoie de atenție constantă și de o apreciere pe măsura așteptărilor. În cazul în care bărbatul de lângă ea o va neglija sau nu-i va recunoaște meritul, femeia va căuta pe altcineva care să înțeleagă importanța acesteia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top