Connect with us

Revistateo.ro

despartire

Cuplu

5 lucruri pe care le descoperi despre dragoste abia după ce ai fost înşelată

Cu toţii am trecut printr-o despărţire şi ştim cât de grele sunt acele momente. Cu toate acestea, avem şansa să descoperim lucruri care ne vor schimba viaţa în totalitate. Iată care sunt acestea.

CITEŞTE ŞI: SCRISOARE SINCERĂ: De ce mă simt bine după despărțirea de iubitul meu

1. Descoperi că dragostea nu durează o eternitate. Până nu ni se arată contrariul, avem impresia că povestea noastră de iubire va dăinui până la adânci bătrâneţi. În ciuda faptului că îţi pare rău de modul în care au decurs anumite lucruri, cert este că nu mai poţi da timpul înapoi şi chiar ajungi să realizezi că „pentru totdeauna” ţine mult mai puţin decât te aşteptai. Astfel, din moment ce îţi dai seama că lucrurile oricum nu evoluau într-o direcţie bună, durerea cauzată de o despărţire nu va mai fi atât de mare.

2. Descoperi că e nevoie şi de altceva, nu doar de iubire. Chiar dacă sentimentul de iubire faţă de partener este cel care primează într-o relaţie, după ce eşti înşelat afli că dragostea nu este de ajuns pentru a-ţi petrece restul vieţii alături de persoana iubită. Respectul, încrederea sau sinceritatea sunt la fel de importrante, iar acolo unde aceste lucruri nu există e clar că nici relaţia nu va dura o veşnicie.

3. Descoperi că oamenii pot face lucruri îngrozitoare. Chiar dacă ai impresia că toţi oamenii sunt buni, atunci când cineva te înşală realizezi că aceştia pot fi capabili şi de lucruri rele. Desigur, asta nu înseamnă că toţi sunt răi, însă ai grijă la persoanele pe care le primeşti în viaţa ta şi nu te aştepta la nimic de la nimeni, pentru a nu fi dezamăgit.

4. Descoperi că gelozia este periculoasă. Poate cel mai greu sentiment cu care poţi trăi este acela când persoana în care aveai cea mai mare încredere te părăseşte pentru altcineva. Involuntar, te vei întreba cu ce ai greşit sau ce ar trebui să faci pentru a-ţi recupera relaţia pierdută. În astfel de momente este important să realizezi că nu eşti tu vinovat de faptul că partenerul tău nu te-a vrut doar pe tine în viaţa lui. Doar aşa vei deveni un om puternic, încrezător şi vei reuşi să treci mai bine peste momentele grele ce vin după o despărţire.

5. Descoperi că de fapt încrederea este baza unei relaţii. În momentul în care încrederea în persoana iubită dispare, este clar că relaţia voastră merge pe un drum închis. Faptul că te vei întreba constant dacă minte, sau dacă chiar te iubeşte cu adevărat, îţi va da o stare de nefericire. Gândeşte-te că despărţirea a reprezentat cea mai bună variantă în situaţia de faţă şi mergi mai departe cu capul sus.

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top