Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 lucruri de care să ții cont când îți alegi o pălărie de vară

O femeie elegantă nu iese din casă fără pălărie, mai ales pe vreme de caniculă. Și, dacă e să ne gândim puțin, nu e vorba doar de eleganță ci și de rolul practic al pălăriei: ne protejează capul de razele puternice ale soarelui. Iată mai jos câteva sfaturi fashion pentru momentul când îți alegi o pălărie din magazin.

1. DACĂ AI FAȚA ALUNGITĂ, ALEGE O PĂLĂRIE MEDIE SAU MICĂ
Pălăriile mari nu sunt recomandate femeilor care au fața ovală. Specialiștii în modă recomandă pălăriile de dimensiune medie, ușor de purtat (să nu fie foarte grele pe capul tău) sau mici. Avantajul dacă porți o pălărie mică este că te poți juca cu coafura ta cum dorești.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE PĂLĂRII SE POARTĂ ÎN ACEST SEZON
2. CULOAREA ANULUI ȘI PENTRU PĂLĂRII
Marsala (o nuanță de bordo) este culoarea anului 2015 iar pălăriile nu scapă de această culoare. Nu purta niciodată pălării negre când ieși pe caniculă afară: nu mai sunt de mult la modă și știi bine că negrul te face să simți căldura mai intensă.

3. CE FACI CU PĂRUL?
Cele mai multe femei își lasă părul desfăcut când poartă o pălărie, ceea ce este în regulă. În funcție de lungimea părului tău, te poți juca mult cu pălăria. Dacă ai breton sau un păr tuns într-o variantă bob, poți purta pălăria înclinată într-o parte și să lași părul să iasă la iveală.

4. PENTRU SERILE DE VARĂ, NEAPĂRAT FUSTĂ MINI CU PĂLĂRIE
Este cea mai clasică variantă dar și cea mai utilă. Fusta mini te scoate din impas atunci când ai un eveniment sau o simplă ieșire la restaurant ori o plimbare pe malul unui râu, iar un accesoriu precum pălăria te va scoate din anonimat.

Sursa foto: gregbenzphotography.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top