Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 lucruri care îi fac pe bărbați mai puțin atractivi (și nu își dau seama)

De câte ori ai refuzat un bărbat încă de la prima întâlnire pentru că nu ți-au plăcut anumite lucruri pe care le făcea? Unii bărbați, deși par să au toate datele ca femeile să îi aleagă o dau în bară când e lumea mai dragă.

5 lucruri care îi fac pe bărbați mai puțin atractivi (și nu își dau seama):
1. GREȘELILE DE ORTOGRAFIE

Atunci când un bărbat este interesat de o femeie, îi cere numărul de telefon, și, ce metodă mai bună decât printr-un mesaj pe Facebook? Numai că, atunci când femeile văd halul în care unii reprezentanți ai sexului tare scriu, le vine să se facă lesbiene.

CITEȘTE ȘI: 4 BĂRBAȚI CU CARE PARTIDELE DE AMOR SUNT CEL MAI BUN MOMENT AL ZILEI
2. GLUMELE SEXISTE
Femeile nu suportă bărbații care se umflă în pene fără să le fi solicitat cineva asta. Bărbații care se dau mari în fața femeilor sunt mai puțin atractivi, mai ales dacă fac glume pe seama acestora. Glumele sexiste nu mai sunt tolerate în secolul XXI!

LUCRURI CARE ÎI FAC PE BĂRBAȚI MAI PUȚIN ATRACTIVI
3. ȚIGARA
Nu toate femeile sunt încântate de bărbații care miros ca o fabrică de tutun, și, culmea, înainte să le sărute, își aprind o țigară.

4. HAINE CU GURI DE AERISIRE
Probabil cea mai jenantă situație este aceea când el își dă jos hainele pentru a se băga în pat cu tine și observi niște găuri dubioase în șosete sau lenjeria intimă. Ți se ia imediat de orice seară romantică și îi deschizi ușa cu repeziciune.

5. SPORT, JOCURI VIDEO, PARIURI SPORTIVE
Bărbații obsedați de jocurile video și pariurile sportive ori discuțiile interminabile despre fotbal sunt respinși de multe femei și asta deoarece acestea consideră că ei pun mai mare preț pe un joc decât pe ele. Un bărbat care vorbește toată ziua despre meciurile echipei preferate de fotbal poate fi interpretat ca neglijându-și partenera de viață și devine total neatractiv.

Sursa foto: siempremujer.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top