Connect with us

Revistateo.ro

calitati-ale-femeilor

Stiri

5 CALITATI ale femeilor care ii pun pe barbati pe fuga. Trasaturile care ii indeparteaza

Desigur, barbatii iubesc femeile cu multe calitati. Insa, subconstient, au tendinta de a indeparta femeile care au urmatoarele atuuri. Afla care sunt cele 5 calitati ale femeilor care indeparteaza barbatii!

Nu este vorba ca nu le place de tine ci, din conta, ii intimidezi. Atunci cand esti frumoasa, seducatoare si inteligenta, e posibil ca barbatilor sa le fii teama sa se apropie de tine, caci s-ar putea sa fii PREA frumoasa, seducatoare si inteligenta. Care ar fi explicatia!

Care sunt cele 5 calitati ale femeilor care pun barbatii pe fuga

1. Independenta

Barbatii nu prea stiu cum sa abordeze o femeie independenta, caci ei au nevoie sa o protejeze, sa o ajute sa desfaca borcanele de zacusca, sa ii traga scaunul si sa omoare gandaci. Cand ea se descurca singura in aceasta situatie, el ce mai are de facut? Ei se simt intimidati de aceste femei eroine, pentru ca nu se simt de folos.

Citeste si: Femeile care ajung la orgasm nu fac niciodata aceste lucruri

Vezi si: Ce isi doresc barbatii in pat! 6 sfaturi de la ei

2. Inteligenta

Barbatii fug de femeile mai inteligente decat ei, pentru ca urasc sa se simte inferiori – daca apare un subiect de discutie pe care nu il pot stapani? Rar vor recunoaste ca nu au cunostinte intr-un anumit domeniu. Asa ca un sfat bun pentru femei ar fi sa nu incerce sa scoata in evidenta cat de inteligente sunt, ci sa abordeze subiecte de discutii lejere. Pana la urma, o intalnire nu este o conferinta universitara, ci un mijloc de relaxare, nu?

3. Prea sociabila

Daca esti o persoana mereu inconjurata de prieteni, barbatii se pot simti incomodati si vor evita sa intre in vorba cu tine. Ideea este: daca esti atat de fericita cu cei din jurul tau, de ce ai vrea sa petreci timp alaturi de ei?

4. Prea multa incredere in sine

O femeie increzatoare e sexy, dar este si FOARTE GREU DE ABORDAT. E atat de emotionat cand vine vorba sa vorbeasca cu tine, incat ii este teama ca se va bloca. Asa ca, daca ai pus ochii pe el si vezi ca te place, dar nu zice un cuvant, acesta ar putea fi motivul.

5. Prea sincera si exuberanta

Spui tot ce iti trece prin cap, esti in centrul atentiei si radiezi? O femeie directa si foarte extrovertita ii indeparteaza pe barbati, caci se simt dominati.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top