Connect with us

Revistateo.ro

5 alimente INTERZISE la micul dejun

Stiri

5 alimente INTERZISE la micul dejun

Micul dejun este extrem de important daca vrei sa iti incepi ziua plina de energie. Consumul de proteine este esential la prima masa a zilei, insa, exista totusi alimente pe care nu trebuie sa le consumi.

PRODUSE DE PATISERIE
Multe dintre cerealele pe care le gasesti in supermarketuri sunt pline de carbohidrati si contin mult zahar. La fel ca si produsele de patiserie, delicioasele foietaje cu visine sau ciocolata, si cerealele cu zahar iti pot provoca probleme privind nivelul de zahar din sange.

CITESTE SI5 IDEI PENTRU UN MIC DEJUN SANATOS

GOGOSI SAU CLATITE
In afara de zahar, atat clatitele preambalate cat si gogosii nu contin nutrienti care sa fie sanatosi si cu adevarat hranitori. Poti opta mai bine pentru o felie de paine neagra cu unt.

GRANOLA
Cele mai multe cutii de granola ascund zaharuri ceea ce necesita o citire cu atentie a compozitiei de pe ambalaj.

SANDWICHURI LA PACHET
Aceste sandwichuri stau in frigiderele de la fast food-urile din colturi sau in alimentare si contin branza si carne procesate, nesanatoase pentru organismul tau, mai ales pentru startul unei zile.

SMOOTHIE-URI DIN MAGAZINE
Chiar daca pe cutie scrie ca este un suc 100% natural, si acestia contin indulcitori si coloranti. Cea mai buna solutie este sa iti prepari un fresh din fructul dorit acasa, cu ajutorul blenderului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top