Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Retete de smoothie care accelereaza metabolismul

Multe femei incearca sa slabeasca in fiecare zi cu ajutorul unui smoothie, insa multe dintre ele constata ca acul cantarului nu se schimba in jos. Evita aceste greseli si bea in fiecare zi un smoothie care chiar sa te ajute.

In cazul in care si tu incerci sa adopti un stil de viata sanatos, poti consuma cu incredere un smoothie. In primul rand, pentru a da rezultatele dorite, trebuie sa alegi ce sa consumi.

Unele femei nu au putut sa slabeasca pana acum din cauza cantitatii ridicate de zahar care se regaseste in unele smoothie-uri. Anumite fructe contin o cantitate mare de zahar, iar daca le amesteci, nu faci decat sa creezi o „bomba calorica”.

Anumite alimente ajuta la cresterea ratei metabolice, la echilibrarea zaharului din organism si la formarea unei mase musculare.

Iata cateva smoothie-uri care te ajuta sa slabesti sanatos si fara efecte adverse:

Un specialist in nutritie recomanda cateva sucuri sanatoase. Unul dintre ele este cel in care adaugi proteine sb forma de pudra. Un nutritionist iti poate spune exact ce cantitate de proteine poti consuma zilnic.

Retete de smoothie cu ardei iute

Un alt smoothie eficient este cel in care adaugi ardei iute. Pentru ca are capsaicina, ardeiul iute ajuta la cresterea ratei metabolice si la arderea grasimilor. In acest fel, acesta arde mai multe calorii. Adauga putin ardei iute intr-un suc format din ananas, avocado si ghimbir.

Nutritionistii spun ca si pudra de matcha este foarte buna pentru a scapa mai usor de kilogramele in plus. Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte. Rezulta un ceai cu o aroma deosebita. De asemenea, poate fi adaugata in pulpa de fructe.

Untul de migdale, poate fi folosit, de asemenea, in combinatie cu banane, pentru a obtine un smoothie eficient.

Articole pe aceeasi tema:

4 pasi pentru a-ti accelera metabolismul

Slabeste 4 kilograme in 7 zile cu dieta care iti schimba metabolismul

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top