Connect with us

Revistateo.ro

5 alimente îngrozitoare pentru dieta ta

Stiri

5 alimente îngrozitoare pentru dieta ta

5 alimente îngrozitoare pentru dieta ta. În încercarea de a scăpa de kilogramele nedorite, ori de a ne îngrășa, avem tendința de a experimenta diete haotice, care ne pot afecta serios sănătatea. Iată 5 alimente la care trebuie să ai mare grijă, căci îți pot organismul peste cap.

Iaurtul îngheţat. O serie de iaurturi înghețate conține cazeină, o substanță responsabilă de inflamarea organismului. Tocmai de aceea trebuie să citim cu atenție eticheta, pentru a alege acele produse pe bază de lapte ce au în componență diferite probiotice, care să minimalizeze efectul cazeinei.

CITEȘTE ȘI: 5 alimente pe care nu ai voie să le reîncălzeşti

Mixurile de condimente. Chiar dacă la televizor acestea promit să dea gust și savoare mâncărurilor tale, ele conțin și foarte mulți coloranți, ce pot provoca un dezechilibru la nivelul organismului. Alege să adaugi în mâncare doar condimente cumpărate separat, pe care să le combini după bunul plac.

Orzul şi secara. În multe cazuri, aceste cereale sunt recomandate celor care vor să ducă un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, conținutul mare de gluten poate cauza diferite inflamații ale corpului. Dacă ai o intoleranță la gluten sau boala celică, este indicat să renunți la această sursă de hrană, căci substanțele din orz și secară vor duce la slăbirea sistemului imunitar.

Siropul de agave. Chiar dacă este recunoscut drept cel mai bun îndulcitor dietetic, acesta are în componența sa foarte mult zahăr, lucru care va duce, printre altele, la o îmbătrânire prematură a pielii.

Alunele. În caz că nu știați, acestea reprezintă mediul ideal de dezvoltare a ciupercilor și a mucegaiului, lucru ce poate duce la inflamarea căilor respiratorii. Alege să consumi migdale proaspete, mult mai sănătoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top