Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

5 afrodisiace CIUDATE de pe mapamond, GREU de încercat dar EFICIENTE

Iată 5 afrodisiace de pe mapamond pe care merită să le încerci pentru sporirea poftei sexuale:

CASTRAVETELE DE MARE
Este o creatură (și nu o legumă cum îți imaginezi) care are formă de penis. Nu știm dacă acesta este motivul pentru care e considerat perfect pentru a spori pofta sexuală, însă cert este că în China este consumat tocmai pe post de afrodisiac. Și chinezoiacele încă nu s-au plâns.

PIELE DE ȘOPÂRLĂ
În America de Nord, cei care consumă piele de șopârlă sunt considerați de-a dreptul irezistibili. Credința că pielea de șopârlă poate modifica pe deplin comportamentul sexual la oameni vine din Antichitate, atunci când pielea de șopârla era aruncată în butoaie la prepararea vinului, și, se știe, vinul este un afrodisiac certificat.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII DE CARE TE ÎNDRĂGOSTEȘTI PE LOC

OUĂLE DE BROASCĂ ȚESTOASĂ
În Mexic, broaștele țestoase au un tratament preferențial altor animale, din două motive: 1. sunt pe cale de dispariție și 2. consumul de ouă de broaște țestoase prelungește erecția la bărbați, deci sunt considerate un puternic afrodisiac.

CEAIUL MALUNGGAY
Acest ceai este consumat în mare parte în Asia insulară, în special în Filipine. Se spune că după o singură cană de ceai de Malunggay, dormitorul poate să ia foc.

SÂNGE DE COBRA
Bărbații dau teste ale bărbăției dacă reușesc să bea sânge de cobra, și această tradiție nu e de azi, de ieri, ci de peste 2.000 de ani. Vietnamezii, în special, dar și chinezii, beau sânge de cobra pentru potență și creșterea poftei sexuale. Ce părere ai?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top