Connect with us

Revistateo.ro

45.00 de oameni s-au vindecat de cancer cu această rețetă

Naturiste

45.000 de oameni s-au vindecat de cancer cu această rețetă

Cancerul este o boală care, din păcate, afectează numeroase persoane. Există unele remedii care promit că îi ajută pe bolnavii ce suferă de cancer. Se pare că mai mulți oameni s-au vindecat cu un suc minune. Mai jos vei afla despre ce este vorba.

Mulți oameni s-au vindecat de cancer cu această rețetă

Rudolf Brojs, medic austriac, susține că există o rețetă cu ajutorul căreia s-au tratat foarte multe persoane care suferau de tribila boală. Ingredientele folosite se găsesc la orice piață.

După 45 de zile, pacienții care au încercat acel suc minune au început să se simtă mai bine. Sucul ajută sistemul imunitar să funcționeze mai bine. De asemenea, curăță sângele și îi dă energie celui care îl consumă.

Se pare că în ceea ce privește cancerul, rezultatele s-au văzut.

Pentru a pregăti acel suc, ai nevoie de următoarele ingrediente: sfeclă roșie (300 de grame), morcov (100 de grame), rădăcină de țelină (100 de grame), cartof crud (70 de grame), ridichi (30 de grame). Cartoful este un ingredient opțional. Excepție fac cazurile în care este vorba despre cancer la ficat. În astfel de situații, este un ingredient important.

CITEȘTE ȘI: Cum trebuie să te epilezi ca să nu faci cancer

CITEȘTE ȘI: S-a identificat un nou organ în corpul uman care joacă un rol fundamental în răspândirea cancerului

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Multe femei fac asta fără să știe ce riscă: groaznicul CANCER OVARIAN. Renunțați la acest obicei!

Chisturile ovariene reprezinta o afectiune foarte frecventa, fiind a doua cauza de consultatie ginecologica.
Asistentul universitar dr. Anca Simionescu, medic primar obstetrica-ginecologie la Spitalul Filantropia, este de parere ca fiecare femeie va face cel putin o data in viata un chist ovarian, dar poate sa-l descopere sau sa nu-l descopere.

Chisturile ovariene apar foarte frecvent la femeile tinere, active sexual. De cele mai multe ori sunt formatiuni benigne (necanceroase), care dispar de la sine. Si la menopauza pot aparea chisturi si numai 5%-6% din aceste cazuri sunt maligne (canceroase).

Tipologie

Nu orice formatiune vizibila la ecografie inseamna un chist. Ovarul fiind o masa de foliculi, unii dintre acestia pot fi confundati cu chisturile. Dr. Anca Simionescu defineste chistul ovarian ca fiind orice formatiune mai mare de 3 centimetri de la nivelul ovarului. Exista mai multe feluri de chisturi ovariene. Cele mai frecvente sunt chisturile functionale, care dispar spontan, fara tratament hormonal. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top