Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 trucuri care iti fac ochii sa para mai mari. Sunt foarte usor de aplicat!

Privirea este primul detaliu pe care il observa cineva, atunci cand te cunoaste. Vrei sa lasi o prima impresie foarte buna? Aplica aceste trucuri pentru a da impresia unor ochi mari, patrunzatori.

Iata ce trebuie sa faci pentru a avea o privire intensa!

1. Foloseste un fard perlat
Fardurile perlate au o textura catifelata si putin pigment care ofera stralucire. Acestea te ajuta sa iti evidentiezi privirea si sa obtii efectul de ochi mari. Cele mai potrivite nuante sunt cele nude – bej, maro, gri sau culoarea sampaniei – dar, in functie de culoarea parului si forma fetei, poti opta si pentru nuantele mov lavanda, bordo sau roz-auriu.

Tips: Aplica un fard maro (nu foarte inchis) pe pleoapa imobila a ochiului, astfel va parea ca ai mai jos linia inferioara a ochiului. Pentru un plus de marire, ilumineaza colturile interne ale ochilor cu ajutorul unui highlighter.

CITESTE SI: Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti
CITESTE SI: Machiajul pentru TOAMNA – IARNA 2015. Iata ce nuante sunt acum LA MODA!

2. Aplica un eyeliner alb pe linia interna a ochiului
Acest produs este indispensabil trusei tale de cosmetica, daca ai ochii mici si vrei sa obtii iluzia unor ochi mari. Aplica eyeliner-ul pe linia interna a ochiului si astfel vei obtine o stralucire aparte, care iti va „mari” ochii. Daca vrei un efect dramatic, poti aplica un eyeliner gri sau cu sclipici, care te va ajuta de asemenea, sa creezi un efect de marire, dar chic in acelasi timp.

3. Foloseste un cleste de gene
Aranjarea genelor este foarte importanta. Foloseste clestele pentru a-ti curba genele (ai grija sa nu aplici prea mult presiune, trebuie manuit cu grija), apoi aplica mai multe straturi de rimel. Ai grija, nu exagera! Daca aplici prea mult rimel, risti sa incarci privirea si vei obtine exact efectul opus celui dorit. Daca vrei sa renunti la mascara si sa iti aplici gene false, nu le alege pe cele mai stufoase. Din nou, acestea vor incarca privirea si nu iti doresti acest lucru.

4. Foloseste tus
Machiajul cat eye este ideal pentru a crea iluzia de ochi mari. Codita specifica iti va alungi ochii, marindu-i, si va oferi privirii tale un aspect de felina. Pastreaza linia conturului subtire! Daca o faci groasa, ochii tai vor parea mai mici, lucru pe care incerci sa-l eviti.

Tu la ce trucuri de machiaj apelezi pentru a-ti „mari” ochii? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top