Connect with us

Revistateo.ro

pistrui

Stiri

4 solutii naturale pentru a scapa de pistrui si petele de la soare

Pe timpul verii pot sa ne apara diferite pete pe piele sau pistrui. Iata cum poti scapa de aceste probleme cu 4 solutii naturale.

CITESTE SI: Top 4 remedii naturiste pentru gingiile sensibile

Urmatoarele remedii sunt 100% naturale si promit sa te scape de problemele de piele cauzate de razele solare.

1. Ciubotica cucului. Inca un remediu 100% natural pentru tratarea petelor de la soare si a pistruilor este si sinfuzia de ciubotica-cucului. Aceasta se prepara turnand o cana de apa fierbinte peste o lingura de frunze din aceasta planta. Cu ceaiul obtinut se va curata tenul de doua ori pe zi.

2. Lamaia. Sucul de lamaie este si el indicat in tratarea pistruilor, iar vitamina C din acest citric va contribui la regenerarea epidermei. Solutia este simpla si tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 4 linguri de suc de lamaie si inca 2 de apa de trandafiri. Cu acest amestec iti vei sterge fata de doua ori pe zi.

3. Leusteanul si patrunjelul. In caz ca nu stiai, aceste verdeturi nu sunt bune doar de pus in ciorbe, ci si pentru tratarea petelor de pe piele.

Pentru infuzia de leustean vei avea nevoie de putina radacina rasa, pe care sa o amesteci cu frunzele tocate marunt, pentru a obtine o lingura de amestec. Pune funzele si radacina maruntite intr-o cana, peste care vei turna apa fiebinte, iar dupa ce aceasta se va raci, pune-o intr-o sticla si pastreaz-o in frigider. Din ea vei putea aplica de doua ori pe zi pe zonele afectate, cu ajutorul unui disc demachiant.

Infuzia de patrunjel se prepara dintr-o singura legatura de patrunjel, pe care va trebui sa o toci marunt si sa o asezi intr-o cana, peste care vei turna iarasi apa fierbinte. Si din aceasta infuzie se ia de doua ori pe zi si se plica pe piele, pentru a scapa de petele cauzate de soare si de pistrui.

4. Ceapa. Si aceasta leguma este ideala pentru tratarea problemelor de ten cauzate de razele solare. Se vor folosi 3 linguri de suc de ceapa si inca una de otet din mere sau suc de portocala, pe care sa il aplici in acelasi mod ca cele de mai sus.

Sursa foto reginele.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top