Connect with us

Revistateo.ro

In ultima perioada, femeile au incpeut sa isi tatueze pistrui pe fata. Unele femei nu stiu cum sa scape de ei, iar altele ar face orice pentru a-i avea.

Stil de viata

Ultima moda: femeile isi tatueaza pistrui pe fata

In timp ce unele femei ar da orice ca sa scape de pistrui, altele aleg sa isi tatueze pistrui pe fata. Aceste tatuaje pot fi semipermanente si pot tine pana la trei ani. Motivele pentru care fac astfel de alegeri difera de la caz la caz, insa se pare ca in ultima perioada femeile sunt interesate de astfel de tatuaje.

Femeile aleg sa isi tatueze pistrui pe fata

Sunt multe femei care au pistri si ar face orice pentru a scapa de ei sau pentru a-i acoperi. La polul opus se afla femeile care isi doresc astfel de semne. Asa ca aleg sa si le tatueze pe fata. Unele dintre ele considera ca este o modalitate prin care pot celebra imperfectiunea.

In timpul verii, in urma expunerii la soare, pot sa apara pistrui. Insa, unele femei si-i doresc pe tot parcursul anului. Asa ca apeleaza la o metoda care incepe sa castige teren in fata doamnelor si a domnisoarelor. Aleg sa isi tatueze acei pistrui. Insa, una este sa iti desenezi acele semne, iar un lucru cu totul diferit este sa ti le tatuezi. Inainte de a lua o astfel de decizie este bine sa te documentezi inainte. Trebuie sa mergi la un salon de incredere. Asta pentru ca exista riscul ca pielea sa se infecteze. De asemenea, pentru ca este vorba despre fata, este indicat sa te gandesti de mai multe ori inainte de a lua o hotarare definitiva. Gasiti artisti care va pot arata portofoliul ce cuprinde si alte tatuaje realizate de ei. Si, daca se poate, chiar si imagini cu tatuajele in timpul procesului de vindecare sau dupa.

Important este sa retineti faptul ca desi acele tatuaje sunt semiparmanente, va supuneti totusi unor anumite riscuri. Asa ca, femeile care vor astfel de tatuaje sunt sfatuite sa se documenteze ianinte de a lua o decizie finala.

Articole pe aceeasi tema:

Cum acoperi tatuajele

Tatuajul care îţi poate salva viaţa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top