Connect with us

Revistateo.ro

victimele

Stiri

Exemplu de SOLIDARITATE: este incredibil ce face aceasta femeie pentru VICTIMELE VIOLENTEI domestice!

Pentru ca multe dintre femeile abuzate de sotii sau iubitii lor sufera enorm din cauza semnelor si cicatricilor ramase de la lovituri, aceasta femeie a gasit solutia pentru a le ajuta!

Proiectul Flaviei Carvalho se numeste „A Pele da Flor” (Pielea florilor). Este vorba despre faptul ca aceasta femeie face tatuaje, gratuit, celor care isi doresc sa acopere semnele lasate de abuzul domestic.

CUTREMURATOR! VEZI AICI Scrisoare catre sotul care m-a lovit

CITESTE SI: Si-a tatuat un mesaj SOCANT. „Draga mama si tata, nu va suparati pe aceasta decizie permanenta”. Continuarea te va cutremura…

Femeia spune ca acesta este modul prin care este solidara cu cele mai putin norocoase. Le ofera, prin aceste tatuaje posibilitatea de a trece de perioada neagra si de a fi libere sa isi continue viata.

Aceste tatuaje transforma momentele neplacute in semne ale puterii si frumusetii de care dau dovada femeile.

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

Flavia are un studio in Brazilia si se ocupa de acest proiect de doi ani: „A inceput foarte spontan. Serviciile mele sunt 100% pe baza de voluntariat si „costa” doar dorinta femeilor de a-si alege un model pentru tatuajele lor.”

Primul tatuaj de acest tip, care a dat startul proiectului, a fost facut unei tinere ce fusese injunghiata de un barbat la iesirea din club.

Cea mai socanta poveste pe care artista a auzit-o a fost de la o tanara de 17 ani, care se intalnea cu un barbat mai in varsta, ce o batea. Cand a vrut sa se desparta de el, a injunghiat-o si a violat-o de mai multe ori.

Artista a mai tatuat si semnele ramase de la gloante sau cicatrici ramase dupa operatia de masectomie. Proiectul este un exemplu de solidaritate intre femei, ce ar trebui sa se repete mai des, pentru a le ajuta pe cele care au avut o viata grea, alaturi de un barbat violent.

CITESTE SI: 6 cauze pentru care orice femeie trebuie sa lupte

CITESTE SI: Tatuajul care îţi poate salva viaţa

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

Surse foto: thecommentator.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top