Connect with us

Revistateo.ro

5 obiceiuri la care cuplurile fericite au renuntat

Cuplu

5 obiceiuri la care cuplurile fericite au renuntat

Cuplurile fericite au renuntat de mult la aceste obiceiuri. Uite ce trebuie sa faci pentru o relatie cat mai stabila!

Cu siguranta ai auzit pana acum multe sfaturi despre relatii si cunosti cateva mijloace prin care poti avea grija de tine si de partenerul tau. Exista insa si obiceiuri la care trebuie sa renunti daca vrei ca voi sa va numarati printre cuplurile fericite. O relatie stabila este usor de mentinut daca cei doi parteneri sunt pe aceeasi lungime de unda in cea mai mare parte a timpului. Vorbeste cu el despre aceste lucruri si arata-i ce sacrificii trebuie sa faceti pentru fericirea voastra.

1. Cei doi parteneri au renuntat la ideea de egalitate. Relatia nu este o cursa, iar fiecare persoana are dreptul sa isi urmeze propriul drum, chair daca se afla intr-o relatie. In cuplurile fericite partenerii isi doresc tot binele din lume unul celuilalt si isi permit sa evolueze, fiecare in directia pe care si-o doreste. Nu se face o competitie din indatoriri, castiguri sau succes profesional. Fiecare respecta drumul celuilalt in viata si il sustine.

CITESTE SI: 5 OBSTACOLE CARE IMPIEDICA DORMITUL IMPREUNA

CITESTE SI: CUM ITI DAI SEAMA DACA EL TE IUBESTE

2. Cei doi nu se ignora. De cele mai multe ori ajungem sa ne ignoram partenerul considerand ca aceste momente sunt nesemnificative. Renunta la acest obicei daca nu vrei sa se transforme intr-un cosmar al relatiei. Cel de langa tine poate simti nevoia de afectiune atunci cand tu iti imaginezi asta mai putin, moment in care ignorata poate fi dureroasa (mai ales pentru o femeie).

3. Copiii nu sunt mereu pe primul plan. Da, desi pare dificil de crezut, in cuplurile fericite exista timp pentru parinti. Asta nu inseamna ca atentia lor nu mai este concentrata asupra copiilor, ci pur si simplu cei doi aleg sa isi ofere timp impreuna tocmai pentru a mentine relatia vie si pentru a nu se distanta unul de celalalt.

4. Critica nu are ce cauta intr-o relatie. Este foarte usor sa iti faci un obicei din a-l critica pe cel de langa tine. De cele mai multe ori acest lucru inrautateste situatia si poate conduce la certuri, tensiuni si repulsie. Invata sa faci diferenta intre o observatie si o critica.

5. Scuzele pentru a nu face sex sunt uitate. Orice cuplu care se respecta stie cat de important este sexul intr-o relatie. Desigur, exista si momente in care chiar nu isi are locul, insa scuzele fara motiv nu au ce cauta intre doi parteneri care se iubesc.

Sursa foto: positivetruth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top