Connect with us

Revistateo.ro

4 obiceiuri care te împiedică SĂ MERGI MAI DEPARTE

Inedit

4 obiceiuri care te împiedică SĂ MERGI MAI DEPARTE

1. ĂSTA SUNT EU
Această abordare a vieții nu este una tocmai bună. Până și plantele și animalele cresc și învață lucruri noi de-a lungul existenței lor, până ating o anumită maturitate. Credința că lucrurile sunt statice și nimic nu se poate schimba în privința propriei persoane ne împiedică cel mai mult să mergem mai departe. Tocmai acest fel de a gândi ne blochează și ne plafonează. Pentru a combate această armă seacă („Ăsta/Asta sunt eu”) spune-ți în fiecare zi că poți să fii o persoană mai bună, mai puternică, mai iubitoare și mai încrezătoare. Nu te opri la cine ești acum.

2. SPIRALELE NEGATIVE
Orice spirală are părți pozitive și părți negative, depinde cum te situezi. Pentru a avea succes și a merge mai departe în viață, este ideal să fii de partea pozitivă a lucrurilor: gândirea și atitudinea pozitivă vor ține la depărtare toate lucrurile negative care te afectează. De pildă, dacă dorești să dai jos kilogramele în plus, nu te lua după criticile lumii, ci ia-o treptat. Nu începe cu diete și exerciții fizice consistente din prima, ci caută-ți singur un exercițiu pe care să îl dezvolți treptat.

3. DESCURCATUL DE UNA SINGURĂ
„Mă descur singur/ă”, spun mulți oameni, însă numai ei știu cât de greu este și ce bine le-ar servi uneori un ajutor, fie și un zâmbet cald sau o vorbă bună. Persoanele introvertite se confruntă cu ieșitul în față și se tem mereu de părerea celor din jur. Dacă ești introvertit/ă caută o prietenă sau un prieten mai extrovertit și petrece mai mult timp alături de el pentru a căpăta curaj.

4. MANIPULEZI
În momentul în care principala ta ocupație este cum să manipulezi lumea, este clar că nu vei merge mai departe. Manipularea poate fi înlocuirea sincerității, însă întotdeauna este de preferat sinceritatea. De exemplu, dacă vrei ca iubitul tău să te ducă în brațe, nu i-o ceri direct, ci te plângi minute bune cât de mult te dor picioarele din cauza tocurilor și ce bine ar fi să te ia în cârcă cineva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top