Connect with us

Revistateo.ro

PSIHOLOGIE. Inamicul numarul al unei femei este o alta femeie

Stil de viata

PSIHOLOGIE. Inamicul numarul unu al unei femei este o alta femeie

Cea mare inamica a unei femei este o alta femeie. Pentru aceasta fraza a devenit cunoscuta Emma Alicia Paz Ayala, cunoscuta in lumea virtuala sub numele Lady Coralina.

Videoclipul si imaginile in care apare sarutand un barbat care nu este iubitul ei au fost facute de una din cele mai bune prietene. Ce tip de femeie care sustine ca iti este prietena te vaneaza in halul asta?

Chiar daca prietenele Emmei neaga asta, de ce au permis ca tanara sa fie filmata? Se presupune ca invitatele de onoare la cea mai importanta ceremonie din viata ta sunt prietenele, oamenii din cercul apropiat, in care poti sa ai incredere deplina, persoane pe care le iubesti si se presupune ca te iubesc la randul lor.

Daca in poveste era un grup de barbati, ei se acoperau. Barbatii sunt mai solidari in astfel de situatii. „Intre barbati, astfel de fapte sunt bine acoperite, ei nu se distrug intre ei, ci se organizeaza ca sa iasa victorisori dintr-o minciuna”, sustine Eduardo Covarrubias, psiholog specializat in terapia cognitiva comportamentala.

Nu mai incape nicio indoiala ca cel mai mare dusman al unei femei este o alta femeie, de vreme ce o spune chiar un psiholog. Acesta sustine ca misoginismul exista in special datorita femeilor care inchid ochii si alimenteaza o serie de preconceptii: daca o femeie flirteaza cu cineva, automat este o usuratica; daca vine tarziu acasa de la munca sau iese in oras este o mama rea, care isi abandoneaza copiii; daca bea doua pahare de vin la o petrecere, sigur e alcoolica, iar daca e divortat, e o hoata de barbati. Nu mai spunem ca daca arata bine, sigur e operata. Aceste preconceptii sunt alimentate in proportie de 90% de femei, si nu de barbati, avertizeaza specialistul spaniol.

Acesta spune ca femeile care vorbesc asa despre alte femei au frustrari incredibile. Nu se iubesc pe ele, sunt nesigure, invidioase si cu tendinte sociopate. Recomandarea specialistului este ca femeile sa se indeparteze de astfel de prietene binevoitoare. In orice moment, tu poti fi urmatoarea victima a misoginismului, iar de cel manifestat de o ‘doamna’ nu te spala nici zece fluvii.

VEZI AICI IMAGINILE CARE AU FACUT-O CELEBRA PE EMMA ALICIA PAZ AYALA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top