Connect with us

Revistateo.ro

4 motive sa te impaci cu fostul iubit

Stiri

4 motive sa te impaci cu fostul iubit

De ce te-ai impaca cu un barbat de care te-ai despartit deja? Iti prezentam 4 motive sa te impaci cu fostul iubit. O sa ramai surprinsa!

1. PENTRU CA ITI SUNT CLARE MOTIVELE RUPTURII SI STII CA A FOST O PROSTIE SA VA DESPARTITI

Proasta comunicare in cuplu poate duce la despartire. Doua persoane care se iubesc se pot enerva dintr-un milion de motive, mai ales daca nu dialogheaza. Daca ai remuscari dupa ce i-ai dat papucii si acum, analizand la rece, realizezi ca inca il iubesti si el iti da semne ca ar vrea sa fie cu tine, merita sa mai incercati o data.

2. PENTRU CA A FOST O RUPTURA CE NU A DEPINS DE VOI

Sunt multe relatii in care distanta are un cuvant greu de spus in evolutia ei. Daca te-ai despartit de iubitul tau pentru ca jobul sau il tinea departe de tine sau tu stateai intr-un alt oras, iar acum stati mai aproape, e timpul sa afli cum e sa convietuiesti pe bune cu fostul iubit. Distanta poate marca nivelul de comunicare intre parteneri, deci dati-va o sansa.

Iata cateva motive pentru care iubitul tau nu te respecta

Elimina plictiseala din relatie in 3 pasi

3. PENTRU CA ITI SUNT CLARE GRESELILE PE CARE NU LE VEI MAI REPETA

O despartire ne invata foarte multe lucruri. Relatia cu fostul iubit te poate redefini ca femeie, iti poate arata ce faci gresit in raport cu barbatii, ce e bine sa faci pentru a fi fericita etc. Daca iti pare rau pentru felul in care te-ai purtat in relatie si vrei sa o iei de la capat stergand cu buretele toate neintelegerile, supararile, impaca-te cu ex-ul.

4. ITI DAI SEAMA CA E SINGURUL BARBAT PE CARE IL IUBESTI CU ADEVARAT

Infidelitatea doare mult, insa toata lumea calca stramb din cand in cand. Tu nu-l mai crezi oricate pareri de rau si-ar exprima, dar daca chiar este sincer cand spune ca a gresit? Daca il iubesti si simti ca nu mai poti fara el, merita o a doua sansa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top