Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 motive pentru care vrei sa faci din nou sex cu fostul tau iubit

De ce te-ai mai intoarce la el daca ati decis de comun acord sa va despartiti, sau, ca sa te simti magulita, daca tu ai decis sa ii dai papucii? Motivele pentru care ai vrea sa faci sex din nou cu fostul iubit sunt nenumarate. Iata doar 4 dintre ele!

4 motive pentru care vrei sa faci din nou sex cu fostul tau iubit:

1. NU AI GASIT PE CINEVA MAI BUN LA PAT PANA ACUM

Unul dintre motivele cele mai realiste pentru care te-ai intoarce la fostul, doar si pentru a face sex, este tocmai sexul pe care l-ai trait alaturi de el. Daca esti capabila sa nu mai pui suflet si sa te concentrezi doar asupra placerii, nu e niciun pacat daca il cooptezi intr-o aventura sexuala din cand in cand.

2. VREI SA AFLI DACA MAI SIMTI CEVA PENTRU EL

De cand v-ati despartit, parca te gandesti cam mult la experienta traita alaturi de el, insa nu esti foarte sigura de ceea ce simti cu adevarat. Singurul mod in care iti poti da seama este o intalnire care sa se lege cu o partida de amor. Daca te simti la fel de bine ca inainte in bratele lui, inseamna ca sentimentele tale nu au apus.

CITESTE SI: Top 3 pozitii sexuale dificile pentru un orgasm reusit

CITESTE SI: 10 lucruri nebanuite despre JUCARIILE SEXUALE

3. VREI SA INCERCI ANUMITE FANTEZII SEXUALE SI FOSTUL E SINGURUL DISPUS

Vrei sa pui in practica anumite idei pe care le ai in sex si singurul dispus sa accepte nebuniile tale este fostul, caci cu el ai trait cele mai interesante momente de pana acum. Iti poti ‘folosi’ fostul iubit pentru a invata ce iti place si ce nu iti place in amor.

4. AFLI CA ACTUALUL TE INSALA

Un moment psihologic dificil, care te determina sa te intorci la fostul, este daca actualul te insala. Vrei sa faci sex cu fostul tau iubit deoarece iti dai seama ca desi l-ai parasit pentru actualul, el este mult mai sincer decat ti-ai fi imaginat.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top