Connect with us

Revistateo.ro

5 mituri despre sex

dragoste

4 mituri despre sex

Iata 4 mituri despre sex, pe care cel mai probabil inca le crezi!

Activitatea sexuala are un rol foarte important atat pentru sanatatea organismului, cat si pentru bunul mers al unei relatii. Din pacate, anumite mituri despre sex iti pot face viata amara si iti pot diminua instant dorinta. Din fericire, nu trebuie sa crezi tot ce auzi. Nu da crezare tuturor lucrurilor pe care ti le spun ceilalti, ci documenteaza-te inainte. Iata 5 mituri la care este bine sa renunti!

1. „Sexul ar trebui sa fie grozav de fiecare data”. Nimic mai gresit! Daca esti perfectionist din acest punct de vedere, afla ca lucrurile nu stau asa cum speri tu. Exista momente in care noptile fierbinti la care visezi nu vor fi pe masura asteptarilor tale. Acest lucru se poate datora in special stresului unuia dintre parteneri. Comunicarea va poate ajuta mult in acest caz.

CITESTE SI: DE CATE ORI TREBUIE SA FACI SEX INTR-O SAPTAMANA

CITESTE SI: TRUCURI PENTRU UN SEX PROASPAT INTR-O RELATIE VECHE

2. „Sexul este mult mai placut in tinerete”. Aceasta este o conceptie invechita. Sexul poate fi o experienta extrem de placuta la orice varsta, daca cei doi parteneri sunt compatibili pe acest plan. Studiile arata ca cea mai mare incredere din punct de vedere sexual se castiga intre 60 si 69 de ani.

3. „Barbatii vor sa faca sex oricand”. Desi ai putea avea impresia ca barbatul de langa tine este mereu dispus sa faca dragoste, afla ca vor exista momente in care nici el nu va avea chef. Nu este nimic in neregula. In functie de anumiti factori precum stresul, alimentatia sau momentul zilei, barbatii pot fi doritori sau nu.

4. „Cand sunt intr-o relatie oamenii nu mai vizioneaza filme pentru adulti”. Filmele pentru adulti raman o placere vinovata atat pentru femei cat si pentru barbati, chiar daca acestia au o relatie serioasa. Asta nu trebuie sa te ingrijoreze. Este ceva absolut normal.

Sursa foto: urbanhealth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top