Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 mituri despre CORPUL FEMININ ce trebuie desființate acum!

4 mituri despre corpul feminin ce trebuie desființate acum:

1. „Femeile și bărbații au nevoie de același timp de somn”. FALS. Studiile oamenilor de știință spun contrariul în acest caz. Femeile care dorm mai puțin de 5 ore se confruntă cu serioase probleme de sănătate – hipertensiune, stres, instabilitate la nivelul insulinei, lucru care nu se întâmplă la femeile care dorm doar 6 ore. În schimb, acest fenomen nu se regăsește la bărbați, care își refac energia prin alte modalități fără a le fi afectată sănătatea consistent.

CITEȘTE ȘI: DE CE E SEXUL MAI BUN DUPĂ CĂSĂTORIE
2. „O femeie nu poate rămâne însărcinată în timpul menstruației”. Un alt mit ce ar trebui demontat de urgență! În realitate, acea perioadă și ovulația sunt două etape distincte. Există însă șansa ca spermatozoizii să rămână vii încă 7 zile de la momentul actului sexual, astfel încât fecundația să se producă chiar în primele zile ale sângerărilor menstruale.

3. „Himenul este indicatorul virginității”. Pentru a observa dacă o femeie este virgină sau nu, nu este necesar ca himenul să fie intact. Himenul nu e intact în totalitate, încă dinainte de primul act sexual, pentru că dacă ar fi așa, nu s-ar mai putea produce sângerările vaginale din timpul menstruației. Himenul nu este 100% plat ci are un mic orificiu care nu este vizibil cu ochiul liber.

4. „Menopauza înseamnă sfârșitul plăcerii sexuale”. Multe femei se hrănesc cu această frază ireală. E foarte adevărat că menopauza produce o serie de schimbări în corpul feminin și femeia nu este mereu predispusă la a face sex, dar asta nu înseamnă că nu poate simți din nou plăcerea. Sexul nu se bazează doar pe eliberarea de hormoni ci și pe starea psihologică a fiecăruia, iar psihologia are un rol determinant pentru femeile aflate la menopauză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top