Connect with us

Revistateo.ro

barbati

Stiri

4 bărbaţi cu care partidele de amor sunt cel mai bun moment al zilei

Dintre toate tipurile de bărbaţi, mai jos îi găseşti pe cei care vor şti întotdeauna cum să facă o femeie fericită în dormitor.

CITEŞTE ŞI: De ce au bărbații erecție dimineața plus alte cinci curiozități sexuale despre ei

Actorul – Ţine minte că dintre bărbaţi, acest tip nu prinde rădăcini, tocmai de aceea este indicat să profiţi cât mai mult de prezenţa lui. Chiar dacă minte la fel cum respiră, adoră să fie mereu altcineva şi chiar să joace roluri, mai ales în dormitor. Pentru că este un tip extrem de versatil şi experimentat, va fi mereu capabil să-ţi ofere cele mai intense momente de amor.

Dăruitorul – După cum îi spune şi numele, acest bărbat va face tot ce-i stă în puteri să te satisfacă şi nu va considera că seara este încheiatpă până ce nu te va duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Te va întreba mereu ce-ţi place, cum te simţi şi cel mai mult se va concentra asupra ta, nu pe propriile plăceri.

Pasionalul – Pentru acest bărbat, amorul este o adevărată experienţă spirituală. Tocmai din acest motiv el nu va spune niciodată că face sex, ci dragoste la cel mai înalt şi profund nivel. Ştie toate poziţiile din kama sutra iar tot ce îşi doreşte este ca amândoi să aveţi parte de acea partidă de amor perfectă. Totul la el se trăieşte intens, aşa că pregăteşte-te pentru o experienţă de vis.

Posesivul – Un tip foarte selectiv, acest bărbat va căuta mereu aprtenere care să accepte să fie dominate. Cu toate c[ la prima vedere pare un mascul egoist şi uneori agresiv, multe femei vor să „fie puse la punct” de un partener dominant. Chiar dacă uneori este considerat enervant, puţină disciplină sexuală nu strică niciodată.

Sursa foto blog.doctoroz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top