Connect with us

Revistateo.ro

sex

Stiri

3 tipuri de sex pe care orice cuplu trebuie sa le incerce!

In dormitor, nu este loc pentru rutina. Iata cum poti sa improspatezi relatia!

„Sa faci sex„, „sa faci dragoste”, „sa fii intim” – oricum le numesti, relatiile sexuale sunt benefice pentru bunastarea cuplului. Pentru a nu interveni monotonia intre tine si partenerul tau, incearca aceste trei tipuri de sex. Nu este vorba despre pozitii complicate sau jocuri indraznete, ci de cateva tipuri de relatii intime care intaresc apropierea dintre voi doi.

1. Sex romantic

Este asemanator cu ceea ce numim „a face dragoste”, deci o apropiere intre parteneri, nu doar fizica, ci si emotionala. Implica o pregatire in detaliu a intalnirii de dinainte de a face sex: pregateste o cina romantica, serviti un vin bun, aprinde cateva lumanari. Aceste detalii va vor starni imaginatia si va vor ajuta sa va eliberati de griji.

Sexul este un mod de a scapa de tensiune si de stres, asa ca fa tot posibilul ca, atat tu, cat si partenerul, sa va bucurati de acele momente petrecute impreuna.

CITESTE SI: Cum iti influenteaza hainele VIATA SEXUALA

CITESTE SI: Cat de recomandat este sexul in timpul sarcinii? Cum este afectat bebelusul

2. Sex „pe fuga”

Poate ca pentru tine momentele de intimitate au loc doar la lasarea noptii, cand aveti destul timp sa va bucurati unul de celalalt. Cateodata, insa, un pic de aventura nu strica, ci doar condimenteaza viata. Fa-i o surpriza partenerului si faceti sex pe fuga, inainte sa plece la serviciu (ai grija sa nu intarzie!) sau inainte de a iesi in oras. Il vei vedea zambind multumit atunci cand iesit spre usa. Faptul ca este ceva neobisnuit, aproape… „interzis”, va va face sa deveniti complici si va va uni mai mult.

3. Sex „orb”

La fel de palpitant este si sexul „pe orbeste” – leaga-ti partenerul la ochi, legati-va amandoi, sau asigurati-va ca in camera este bezna. Indiferent de ce varianta alegi, ideea e sa va bucurati de apropierea fizica dintre voi fara a va vedea. Veti trai noi senzatii.

Pe de alta parte, daca de obicei faceti dragoste pe intuneric, ia o decizie indrazneata si aprinde lumina. Vei reusi astfel sa reaprinzi si scanteia in cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top