Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 august

Cuplu

3 tipuri de relație sexuală. În care te încadrezi?

Există cel puțin 3 tipuri de relație sexuală, iar acestea se caracterizează prin rolul pe care și-l asumă bărbatul și femeia în cuplu, nivelul de apropiere în dormitor și în afara lui dar și imaginația când vine vorba de jocuri erotice. Iată prin ce se caracterizează tipurile de relație sexuală de mai jos. Vezi în care te încadrezi:

1. TRADIȚIONALĂ
Dacă iubitul tău preia frâiele în dormitor de fiecare dată și îți place să te supui pentru că nu poți concepe o partidă de amor fără ca bărbatul să fie liderul, înseamnă că ești tradiționalistă când vine vorba de amor. De asemenea, în relațiile sexual tradiționale bărbatul stabilește atât fanteziile sexuale cât și pozițiile, sau mai concret, este vorba de o singură poziție sexuală, cea a misionarului.

CITEȘTE ȘI: PAȘII CORECȚI SĂ INTRODUCI JUCĂRIILE SEXUALE ÎN CUPLU

2. VERSATILĂ
Relațiile de tip versatil oferă libertate deplină ambilor parteneri sexuali. Atât femeia cât și bărbatul vin cu idei în ceea ce privește sexul și nu se rezumă la un singur rol sexual. În relațiile versatile partenerii sexuale se pricep la jocuri erotice și nu uită de dependența emoțională și de nevoia de afectivitate chiar și într-o aventură sexuală.

3. FEMINISTĂ
Există relații sexuale de tip feminist, și anume femeia preia controlul total. Bărbatul este băgat undeva în buzunar, iar dacă are curajul să propună o simplă idee în privința sexului, femeia poate considera acest lucru o jignire. Evident, este vorba despre cazurile de feminism extrem unde femeia se consideră mai puternică și mai importantă decât bărbatul, gândindu-se doar la plăcerea proprie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top