Connect with us

Revistateo.ro

potent

Stiri

3 semne că nu este cel mai potent bărbat

De cele mai multe ori, atunci când un bărbat spune că nu are chef de sex înseamnă că nu este foarte potent. Uite 3 semne care îl dau de gol.

CITEŞTE ŞI: Iarba înțelepților pune organele genitale în mișcare. AFECȚIUNILE SEXUALE de care te scapă cât ai zice pește

Nu prea are chef de sex. Apetitul sexual scăzut este primul semn că un bărbat nu este foarte potent. Chiar dacă nu este o trăsăture definitorie a impotenţei, cel care suferă de această afecţiune nu este foarte interesat nici de preludiu şi nici nu se declară prea dornic de acţiune atunci când te vede ieşind goală de la duş. În plus, un bărbat care nu reacţionează la diferite insinuări cu tentă sexuală este posibil să sufere de impotenţă, lucru ce va sta mereu în calea fericirii voastre.

Îi este imoposibil să aibă o erecţie. De cele mai multe ori unui bărbat nu-i trebuie mult pentru a avea chef de sex. Însă, în momentul în care vreţi să treceţi „în etapa următoare”, dar nu reuşeşte sub nicio formă să aibă erecţie, este clar că nu este foarte potent. Disfuncţia erectilă poate duce la probleme grave de personalitate, mai ales dacă aceasta se afişează în faţa unei femei atrăgătoare, iar bărbatul în cauză poate suferi de frustrare, jenă sau chiar furie.

Probleme cu ejacularea. Problemele cu impotenţa se pot manifesta şi prin apariţia unor situaţii mai delicate legate de ejaculare. Dacă partenerul tău ejaculează precoce, la doar câteva secunde de acţiune, este semn clar că această problemă este una de natură psihologică. Desigur, va încerca să scape de ruşine şi să dea vina pe stres sau oboseală, dar această scuză nu funcţionează decât o singură dată, mai ales dacă tu ţi-ai dat toată silinţa.

Sursa foto myptsd.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top