Connect with us

Revistateo.ro

3 paşi de urmat în detoxifierea cu sucuri

Detoxifiere

3 paşi de urmat în dieta de detoxifiere cu sucuri

Pentru că tot e primavară şi pieţele sunt din ce în ce mai pline de fructe, legume şi verdeturi, să începi o detoxifiere usoară cu sucuri naturale este o idee sănătoasă şi benefică.

 5 SEMNE CĂ TREBUIE SĂ URMEZI O CURĂ DE DETOXIFIERE

1. Renunta pe toata perioada detoxifierii la alcool, zahar si cafea

Alcoolul, cafeaua şi zahărul blochează procesul de eliminare a toxinelor din organism, de aceea este recomandat să renunţi complet la ele. Încearcă să consumi mai bine miere cand ai poftă de ceva dulce şi să bei ceai verde sau negru dacă simţi că nu îţi poţi începe ziua fără o cafea.

2. Petrece cât mai mult timp în aer liber

Aerul liber te va ajuta să scapi de stres, îţi va îmbunătăţi puterea de concentrare, îţi va da o stare de energie şi îţi va schimba imediat starea de spirit într-una bună. De asemenea, îţi va aduce necesarul de vitamina D şi te va ajuta să dormi mai bine. În timpul dietei de detoxifiere, corpul are nevoie de odihna şi relaxare.

3.  Consumă cât mai mult sucuri naturale de fructe şi legume

Limonadele, sucurile de portocale, căpşunile, ţelina, morcovii, castraveţii, roşiile, varza sau sfecla roşie, toate aceste sucuri sunt bogate în nutrienti care te menţin în formă. De asemenea, hidratează organismul, ajută la accelerarea metabolismului, reglează tranzitului intestinal şi, mai ales, contribuie la eliminarea toxinelor din intestine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top