Connect with us

Revistateo.ro

3 mituri despre SEXUL LA VÂRSTA A TREIA

Stiri

3 mituri despre SEXUL LA VÂRSTA A TREIA

Chiar dacă tinerețea trece, acest lucru nu are de ce să ne rețină de la plăcerile vieții, și, sexul este una dintre plăcerile de care se pot bucura și oamenii trecuți cu bine de prima tinerețe, și chiar și de a doua. Descoperă 3 mituri despre sexul la vârsta a treia:

1. Primul mit legat de sexul la vârsta a treia are legătură cu delăsarea care se instalează odată cu înaintarea în vârstă. Mulți bărbați și multe femei se plâng că nu mai fac sex deoarece nu mai sunt buni de nimic, au probleme fizice și nu mai sunt nici tineri. Această abordare este greșită. Singurele probleme cu care se pot confrunta persoanele de vârsta a treia sunt scăderea libidoului sau disfuncțiile erectile, însă acestea au rezolvări pe cale psihologică, și anume, pot fi depășite prin comunicare.

CITEȘTE ȘI: 2 PROBLEME SEXUALE ALE BĂRBAȚILOR ȘI EXPLICAȚIILE LOR

2. Femeile în vârstă, la fel ca și bărbații, de altfel, suferă modificări hormonale și biologice. Spre deosebire de bărbați, femeile simt o durere mai accentuată în timpul actului sexual la vârsta a treia. Și asta deoarece acestea se confruntă cu uscăciunea vaginală, care face mai dureros actul sexual. Pentru femeile care întâmpină această dificultate se recomandă folosirea lubrifiantului.

3. Sexul este periculos la vârsta a treia. Da, există foarte mulți bătrâni care consideră că a face sex le pune sănătatea în pericol. Nu e de glumă, mai ales dacă s-au instalat problemele cardiace de-a lungul anilor. Însă, în cele mai multe cazuri, aceste temeri se arată a fi neverosimile, iar cel mai bun sfat este consultarea unui medic specialist care să confirme temerile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top