Connect with us

Revistateo.ro

masaj

Stiri

3 masaje ANTICELULITĂ pe care le poţi face acasă

Multe femei se plâng că dau o mulţime de bani pe creme anticelulitice care nu au efect. Iată 3 masaje anticelulită pe care le poţi face şi tu acasă, dacă vrei să ai rezultate vizibile.

CITEŞTE ŞI: Secretele unui masaj facial reuşit

1. Masaj anticelulitic de stimulare. Acest tip de masaj are rolul de a stimula zonele afectate de celulită cu ajutorul unor presiuni lejere exercitate cu podul palmei. După această primă fază, se ia o mănuşă aspră şi se apasă din nou, fără a freca. Crema anticelulitică se aplică abia în momentul în care zona respectivă capătă o culoare roz, prin mişcări circulare, de jos în sus.

2. Masaj anticelulitic realizat pe pielea umedă. De fiecare dată când ieşi de la duş ar trebui să masezi fiecare zonă cu probleme, căci pielea este mult mai receptivă la substanţele din crema anticelulitică, iar masarea se realizează mult mai uşor. Tot ce trebuie să faci în acest caz este să fricţionezi pielea cu pumnul, făcând cercuri mici, de sus în jos.

3. Masaj anticelulitic uşor. Această tehnică diferă puţin de cea din cadrul saloanelor de masaj, căci întâi se întinde crema specifică pe zona cu probleme, după care pielea se apucă între buricul degetului şi degetul mare şi se trage uşor spre exterior. Astfel, crema anticelulitică va acţiona în profunzime şi în acelaşi timp vei tonifia ţesutul afectat.

Sursa foto www.crafthubs.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top