Connect with us

Revistateo.ro

3 greşeli pe care orice bărbat le face în pat

Stiri

3 greşeli pe care orice bărbat le face în pat

3 greşeli pe care orice bărbat le face în pat:

Începe să te sărute cu guma de mestecat în gură. Toate păreau că vor duce spre o noapte de neuitat, asta până a început să te sărute pe gât, iar guma pe care o avea în gură ţi s-a prins de păr. Frumos moment, nu? Sau, la fel de rău, te trezeşti că printre buzele tale apare şi o gumă de mesetecat, pe care ţi-o „pasează” ca într-un joc prost. Pe lângă faptul că nu este tocmai frumos ca în acţiune să intervină şi o gumă, aceasta îţi poate rămâne în gât, lipită de păr sau pe corp, lucru care ar duce la o noapte de coşmar.

CITEŞTE ŞI: Aceasta este porecla sexuală a zodiei tale

Prea multă salivă. În încercarea de a-ţi oferi un preludiu de neuitat, bărbaţii exagerează cu cantitatea de salivă pe care o folosesc, iar asta va duce la umezirea în exces a anumitor zone. Încearcă să-i spui că mult nu înseamnă neapărat şi mai bine şi chiar poţi să-l îndrumi, explicându-i ce şi cum să facă pentru a te excita corespunzător.

Începe să se laude prea mult, prea devreme. Orice femeie îşi doreşte un campion în dormitor, însă acesta trebuie să-şi merite titlul. Dar, pentru că bărbaţii sunt dependenţi de laude în pat, mulţi încep să se preaslăvească, lăudându-şi calităţile de amant care, fie vorba între noi, sunt îndoielnice.
Îţi va spune cât de dotat este, ce este în stare să facă sau câte femei a reuşit să satisfacă, doar doar te va convinge şi pe tine să-l urmezi în dormitor. Spune-i că pentru tine faptele contează, nu vorbele sau reputaţia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top