Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

3 ceaiuri care îți calmează nervii după o discuție tensionată

Trăim într-o lume în care stresul e omniprezent. Ne enervăm repede, suntem tot mai sensibili și mai nepregătiți vizavi de schimbările care se produc în secolul vitezei și avem nevoie de mult echilibru.

La muncă ne stresăm, când ajungem acasă dăm de alte probleme și iată cum în tot timpul nostru nu facem decât să ne enervăm și să ne îmbolnăvim de la stres.

Anumite ceaiuri te ajută să te relaxezi, să îți calmezi nervii mai ales după o situație conflictuală care ți-a pus capac și te-a stors de toate puterile.

Ceaiuri calmante

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă este unul din cele mai eficiente pentru atenuarea durerilor de cap și are o acțiune anti-stres rapidă.

Combate simptomele cauzate de anxietate și este recomandat persoanelor care involuntar se lovesc de episoade stresante, persoanelor care au joburi suprasolicitante și fizic, și psihic.

CITESTE SI: Dieta pentru hipotiroidie: Slăbești până la 20 de kilograme într-o lună

BEI ZILNIC CAFEA? Trebuie sa afli asta. S-a descoperit ABIA ACUM!

Acest ceai, consumat în cantități moderate, elimină durerile de cap, migrenele și deranjamentele stomacale care pot fi cauzate foarte ușor de stările nervoase.

Medicii susțin că durerile stomacale apar în special din cauza nervilor, căci există o legătură strânsă între intestine și creier.

Ceaiul de mentă este recomandat în special seară, după o zi solicitantă.

Ceaiul de sunătoare

Sunătoarea este o plantă cunoscută care acționează ca un antidepresiv natural. Are calități reale în vindecare bolilor nervoase ori atenuarea simptomelor acestora.

Ceaiul de sunătoare este recomandată și în tratarea simptomelor bolilor digestive.

Ceaiul de valeriană

Ceaiul de valeriană e recomandat a se consuma în prima parte a zilei, căci ajută la concentrare. Acest ceai e eficient pentru persoanele haotice, care se stresează foarte ușor și se pierd cu firea.

Este recomandat persoanelor care se confruntă cu anxietatea sau depresia pentru că le liniștește după numai câteva guri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top